sleep tight

nu är det även dags för mig att lägga mig.
buss 8.24 imorgon. häligt ! det känns verkligen som om någon har planterat hiroshima(?) bomben inne i mitt huvud, och det sprääänger.  ouffffff.

nattienattie på er :*

john legend - if you're out there. (LSarah namnskrift

nattie

Ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt! Min buss går 7.14, hemskt men sant. Livet är inte lika lätt längre, ta moppen till skolan några minuter innan första lektionen börjar, nope. Nu är det läskig buss som gäller. Buss är seriöst hur läskigt som helst att åka ibland. Vissa människor är verkligen skumma, men hur roliga som helst att titta på.

Godnatt bloggen, vi hörs imorgon. Får se om jag hinner blogga innan jag springer till bussen?
xoxo

Julia namnskrift

springaholic såklartUnderbart att springa! Måste nog erkänna att jag är beroende. Jag är nog en springaholic :) Man mår liksom dåligt av att inte röra på sig. Förstår mig inte på tjockisar som aldrig tränar.
Nu väntar äckligt plugg. Att man får läxa från idag till imorgon? Nej, inte shyst. Men det är bara att bita ihop. jag ska få MVG i min tyska, that´s it! Haha, good luck.


vem älskar inte beyonce liksom?

Julia namnskrift

första inlägget

Heii allihopa ;D

får ta och hålla med julia här nedan. detta kommer bli en grym blogg eller vad säger ni ?
dagen började med en inställd eller rättare sagt borttagen psykologi lektion. Någon lektion efter det vart det dags för 2,5 timmars hål. Eftersom jag va typ själv med att ha det , så satte jag mig på Wayne's beställde en latte och pluggade på det. härligt ! 

slänger in min outfit för idag;skinnjacka - vila
kofta - gina tricot
jeans - cheap monday
skor - skopunkten/dinsko (kommerinteihåg)
skinnväska - vet inte


Sarah namnskrift

31 augusti, ett datum att lägga på minnet

Första inlägget här i bloggen! Det är tufft, med tanke på hur stora vi kommer bli ;) 31 augusti, ett datum att lägga på minnet, eller?

Dagen började iallafall med en stressig morgon som senare visade sig vara helt onödig! Psykologin var inställt, eller, den lektionen ströks från schemat. Det betyder ännu en sovmorgon.Passar på att slänga in dagens outfit!

Tröja- London
Skinnjacka- Vila
Jeanslegins- Gina tricot
Väska- Vezzano
Skor- Can´t rememberrrr!


Nu hinner inte jag skriva mer! Ska träna, för det måste man ju göra för att vara snygg?

Julia namnskriftRSS 2.0