Rosa månaden

Nu i oktober börjar rosa bandet att säljas mer. Jag tycker och uppmanar alla att gå och köpa något som har med rosa bandet att göra! Tänk hur mycket lite kan göra. Om alla vi i Sverige skulle skänka 1 kr var, så skulle vi få ihop 9 miljoner. Om de flesta köper rosa bandet, får vi ihop en hel del.
Cancer är väldigt läskigt, och jag känner själv de som dött av det. Jag tycker att vi ska hjälpa till med cancerforskningen så att den går framåt, och fler kan botas.
Tänk så drabbas någon i just din närhet av cancer?

Köp något från rosa bandet och hjälp till. Dessutom är det riktigt fint ;) Eller hur?





"As dreamers do"

sitter här och lyssnar på nostalgi låtar. nivet sånna man lyssnade på förr.
Tänk att när jag var liten så älskade jag Magnus Carlsson/Barbados, N'sync & Britney Spears.
Sitter och lyssnar på de två sistnämnda och tro mig , jag sjunger med i varje låt. ; )
vilka artister lyssnade ni på när ni va yngre?
(jag var kanske 7-10 år när dessa var mina favoriter?)


Snart är det dags för Grey's Anatomy säsongspremiär! Det missar ni inte va ? :)

innan dess ska jag lägga fram kläder tills imorgon, rengöra ansiktet, borsta tänderna och allt sånt, så slipper jag göra det vid tio då jag är trött! Härligaste känslan att bara kunna gå och lägga sig direkt efter.

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.


1 2 3 - I LOVE IT!



Mitt i allt pluggande tänkte jag slänga in Britneys nya låt! I totally love it ;) 
Har spelat hennes förra skiva Circus oavbrutet på högsta volym enda sen i december! (Ja, jag fixade till och med skivan) 
Jag älskar henne!


De dónde eres?

Skoldagen idag började med spanska. Jag är helt kär i spanskan , och jag vet inte rikgit vad det är med mig, men jag lär mig sjukt snabbt och kommer ihåg allting. känns hur underbart som hellst.
Efter det mötta jag upp julia och gick till munksjöbron. Nivet , dom skulle springa runt den idag. Och jag får ju inte träna blablal. Satt i alla fall där i kylan och väntade på att julia skulle komma tillbaka..
Glad vart jag i alla fall att jag tog UGGS på mig idag. Då fanns det i alla fall en del av mig som itne vart helt frusen. Tror att mina fingrar skulle kunna likna is..
Efter det vart det engelska och sedan naturkunskap.

Nu är jag hemma och har precis ätit en liten skål med cornflakes och ska nu börja med spanska läxan som vi har tills imorgon. Har ju prov i spanska om 2 veckor.
Sedan har jag också historia då man ska skriva 5 frågor till filmen troja. Hmmm, jag har ju inte sett slutet?

Tja , det är väl dags för mig att börja plugga. Inte för tokigt det heller. 
Vi hörs lite senare lixom :) 



 


Hemligt!

Jag och Sarah håller på med ett viktigt och väldigt hemligt uppdrag just nu! Möte imorgon. Kan tyvärr inte säga mycket mer än så till er!





Ja , vad kan det vara? ;) 







Snögubbesverige

Godmorgon hunnies! Hur mår ni? Är ni trötta? ;) Yes you are...
Det första jag gjorde i morse var att gå fram till ytterdörren och öppna dörren. Jag kände genast kylan attackera mig och jag stängde snabbt dörren igen.
Brukar det vara såhär i september? Det är ju iskallt! Det borde vara förbjudet. Haha.
Hörde igår att det hade kommit snö i Jämtland(?) nu. Redan!? 
Sverige kommer snart gå under och kvar kommer det stå en massa snögubbar...

Men iallafall! Idag ska jag springa runt munksjön. Yes, nu på morgonen faktiskt! Är det inte underbart kallt och gott för det eller? Jo, verkligen.
Men jag ska se det från den ljusa sidan. När det är såhär kallt så kommer jag inte vilja stanna eftersom då blir jag kall. Jag kommer springa hela tiden för att hålla mig varm. Smartish eller? ;) Åh, jag vet!





5 vadå?

Sitter här framför datorn, nyduschad och fräsh med ögonlock tunga som bly. Börjar halv 10 imorgon med idrott, och vi ska tydligen springa runt munksjön, igen. Förra gången kom jag ju inte ens runt sjön (pga av olyckan..) så jag antar att det är mitt straff att få göra om det! 5 km. Uff.
Jag är van att springa runt 3 km. Det klarar jag lätt! Men 5? Vi får se, vi får se.
Springa är underbart, och hemskt på samma gång. Att springa på fritiden, själv är en sak. Men att springa i skolan med alla andra, det är en annan. Well well, bara klara mig igenom det här. Det handlar ju trots allt om ett betyg, vilket ska skrivas med 3 bokstäver. ;)

God natt sweethearts ;) I love you!




DH.

Ni missar väl inte Dubbbelavsnitten av Desperate Houswives ikväll?
Klockan 21.00 på kanal 5 ! :)


Lite hjälp tack ? (A

Hej allihopa ! :)

hoppas ni har haft en bra tisdag? Min har varit super bra. Efter skolan idag gick jag till Claras och fikade chailatte.
hur gott kan det inte vara då!? heheh :)
och nu har jag precis pluggat klart , både spanska texten och engelska brevet är klart. sjukt skönt det.
sitter även här och lyssnar på underbara lugna kärlekslåtar. det finns nog inget bättre?

mjo, jag tänkte att julias inlägg vart så populärt , eller a att många visste vart det fanns så jag kör på samma grejj. Jag har letat ihjäl mig efter en stor halsduk. En supermysig sådan.

Vet ni vart det finns? Upskattar detta sjukt mycket. :)




 


Shopping






Ät vad du vill-dieten

Skoldagen började med historia. Vi skulle titta på Troja, eftersom vi arbetar med det runt där just nu ;)
Därmed begav vi oss till hemköp och köpte lite smått och gott. Med andra ord, ONYTTIGT! Jag äter vad jag vill.

Alltså, tjejer, bry er inte allt för mycket om vad ni äter. Ät vad ni känner för. Det är nu som unga ni kan äta i stort sett vad ni vill utan att behöva tänka allt för mycket på det. Passa på!
När ni är 40 får ni tänka er för lite mer än vad ni behöver nu. Då går ni lättare upp i vikt och allt. 
Varför börja plåga sig själv redan nu i tidig ålder när ni ska göra det resten av era liv?
Föresten är det snyggare med lite kurvor, right? När blev det snyggt att vara vandrande pinne? Och nu menar jag inte att det är fult, ni som är det naturligt och som inte har så lätt att gå upp i vikt. Det kan vara fint. Men inte om ni själva gör er smala, som en anorexia, med flit!
Varför ens bry sig om sitt utseende så mycket överhuvudtaget? Acceptera era utseenden istället. Koncentrera er inte på det som ni inte gillar med er själva. Blunda för det och koncentrera er istället på det ni gillar.
Era pojkvänner gillar er lika mycket tjocka som smala iallafall. Om de är äkta vill säga.

Och på tal om allt det här: Bry er inte om vad t.ex. Dessie & Kissie skriver om vad de äter? Gosch... Klart man påverkas av sånt man läser. Men, chai-latte dieten? Är det ett skämt eller vad? Och att inte äta någonting eller bara något litet varje dag?
Om inte jag äter så blir jag trött & mår inte bra.  Jag tror att det är så för alla?
Och i längden tror jag inte ens att man orkar att inte äta/bara äta lite varje dag. Då börjar man äta och sväller upp som en ballong... Hett ;)

Jag har själv fått för mig att jag är tjock och sånt förut. Jag snålade med maten och åt i stort sett bara sallad och nyttigt som var äckligt bara för att vara nyttigt. Men nu har jag slutat. Slutat att bry mig. Min pojkvän sa till mig hela tiden att jag skulle sluta. Han blev ledsen att jag höll på. Han sa att jag skulle va snyggare om jag gick upp.
Men vet ni? Nu äter jag vad jag vill. Och jag mår så himla mycket bättre! :)

Det jag vill komma fram till är att- ÄT VAD NI VILL OCH VAD NI KÄNNER FÖR BRUDAR!


Smått och gott till filmen ;)
Köpte en rosa donut som matchade min outfit idag! Huhu ;)


Dagens outfit



Såhär ser jag ut idag ;)
Rosa fjortisjacka, 1000 :- stadium (fast jag köpte förra året)
Jeans- Beställda från england
UGGS ♥

Var det bara jag som tyckte det var iskallt på morgonen idag!? :O


Gäsp..?




Kvällssysslor

Nu tror jag allt att det snart blir mat här i huset. Min mage kurrar så högt att det förmodligen hörs ända till Kina..
Efter maten blir det tandborstning och att smörja in ansiktet i Mary Kay prudukterna samt min Derma Genisis Night. Man känner sig nästan som en ny männsika efter det!
Ni tar väl hand om er hud?
Det är "viktigt" då den tar emot massor av "saker" under dagarna som torkar ut och gör huden smutsig, i vissa fall även smink så som foundation som inte andas mm (jag använder inget smink förutom mascara). Därför behöver den något som fuktar tillbaka och tar bort dessa orenheter, även acne.

Efter att ha gjort allt stuff som behövs inför imorgon ska ja sätta mig (Läs; lägga) skönt i soffan och titta på CSI NY med en stoor kopp te. Te är det bästa som finns ! :)

Nu ska jag nog ta och byta lakan. Härligt det ska bli och gå och lägga sig sen hihi :)
ta hand om er så hörs vi imorgon.



Derma Genesis Dag&Natt. De är antirynk produkter och återfuktande. Detdär med antirynk behöver jag ju egentligen inte , men jag fick dessa av mamma. ;) Huden blir i alla fall TOK LEN efter användning!





Robin Bengtsson?

Kom ni ihåg att jag la in en video på Robin Bengtsson när han drev framför idol-jurryn? Han har ju kommit men en ny hit nu! Och jag tycker faktiskt att den är riktigt bra. Första gången jag lyssnade! Det brukar ju vara så att man får lyssna några gånger, men denna fastnade jag för på en gång.
Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att han skulle bli något. Förra året tyckte jag inte ens att han sjöng speciellt bra. Men nu i idol när han drev, så var hans röst så sjukt mycket bättre! Han har verkligen utvecklats. Och denna videon visar att han har chansen till att bli en stjärna.  


Är den inte sjukt bra?


Svenska hollywoodfruar

Ni tittar väl på programmet? Ikväll kl.9!
Vad jag anser om detta programmet är att det är väldigt underhållande. De tre tanterna hollywoodfruarna är mer eller mindre blåsta.
De verkar vara tre ytliga tanter som anser sig vara bättre än de flesta.  De lever också i total onödig överlyx. Det skulle jag också göra om jag hade så mycket pengar som dom, det erkänner jag! Men vissa saker? Kom och hjälp mig!
Men jag ska inte bara skriva ner negativa om dessa brudar, för allt är inte negativt.
Jag anser att de är tre stycken starka och självständiga kvinnor. Jag håller definitivt inte med om alla deras åsikter. Dom kan de hålla för sig själva. Men deras personligheter gillar jag, till en viss del.
Sen är det ju media också som vinklar allt på det sättet som de vill också, så det kan ju hända att jag inte uppfattat tanterna så som de är egentligen. Det har jag egen erfarenhet av! 
Hur som helst, I like this program ;)

Vad tycker ni? Antar att ni också gillar det. ;)


Ni har väl inte missat?


090928

i brist på fantasi och inget att skriva om så komme detta att bli ett kort inlägg.
håller förmodligen att gå både Sara&Elias på nerverna just nu för att jag verkligen är förbannad. Fast självklart inte på dom. Nog om det !

Idag hade jag min tidigaste dag , det vill säga skola 9.00-11.30 . Hur skönt är inte det på en skala mellan 1 och 10 ? Lunchen vart helt ok det också, kycklingsallad med pasta!

Just nu är jag väldigt rastlös och sitter och lyssnar om och om igen på min spellista på spotify. Hur skulle livet idag sett ut utan musik? hmm. vill inte ens tänka tanken , men vad tror ni?

ikväll skulle ja tro bli att kolla på CSI NY. Jag älskar verkligen kriminalare. mums på det ! :)
och jag ser fram emot både imorgon & onsdag då mina favorit serier börjar!
Desperate Houswifwes dubbelavsnitt på tisdag & Grey's Anatomy.
Innan har jag följt Cityakuten, men i somras sändes sista säsongen..
Även Sex and the city. Borde ta och köpa boxen (skolådan med alla avsnitt) 
Vad gillar ni för serier? Dela med er ! :)

shakira - she wolf  (blir bättre och bättre ju mer man lyssnar!)




Det vart allt för mig. Svara gärna på sakerna där uppe. Ni måste ju börja kommentera när antalet läsare växer! :D


Vart finns dom?

Nu är jag hemma från halvlång skoldag ;) (slutade ett)
Jag gillar måndagar i skolan. De består av sv, ma & ty, vilket är helt ok!
Måste berätta att min sv lärare sa "du ligger på ett högt betyg" när hon berättade om våra resultat. Jag hade fått i stort sett full pott på det mesta. Moah, I love me! Jag är nöjd.
Jag ska gå ut med alla MVG i 3:an ;) 

Efter skolan gick jag ner på stan och tittade runt i affärerna (börjar bli tjatigt, jag vet.) Jag tänkte nämligen köpa lite grejer... Men det visade sig att allt var slut!
Men ett lite mindre leende på läpparna begav jag mig mot busshållplatsen, missade bussen med 1 min och fick stå & frysa i 20 min!
Snart åker vinterjackan på, det lovar jag. :)

Jag är väldigt inne på att köpa "blanka" leggins!
Vet ni vart de snyggaste finns? Vilken affär? Har ännu inte hittat de perfekta...
Släng in en kommentar!

Efterlysta ;) Vart finns de snyggaste?

Take care

Dagens outfit







"Kofta"- NY   vila
Top- HM
Jeanslegins- gina

Känner mig något somrigt idag!
Men det är sweet! Jag gillar inte att gå runt
i svart & grått bara för att det är höst? Man blir ju deprimerad.
Köp färgglada kläder allihop! :)
Tänk er att gå runt på stan och alla går runt i alla möjliga färger?
Glädjekick!




090927

Tjenixen.
Hela blogg.se har varit jättekonstigt idag. Har fört och främst inte kommit in, när man väl kommer in så fungerar inte det att skriva nytt inlägg och sen inte designen. Är det någon mer än jag som har märkt detta?
Har även sett andra bloggar jag är inne och kollar på , de har tappat sin design. Tråkit! hoppas att det kommer tillbaka så som vår har gjort! :)

Helgen har tillbringats hemma då vi fick gäster på fredagskvällen som sedan stannade hela helgen. Fullt hus lixom. Men det vart underbart trevligt , speciellt att få träffa sin saknade bror och kwestan. Känns som att man inte sett dom på evigheter. Och jag fick världens bästa present, en resa till MALMÖ och hälsa på dom och shoppa och massa kul!
(fick även nya hudprodukter av mamma! sådant som tar bort acne och fräshar upp huden. Underbara prudukter från Mary Kay!)

(fick dock ingen pump, utan det som är på pump kom på tub ist!)

I lördags(igår) , tog vi en tripp till lager. Ska säga det att det fanns absolut ingenting på dam avdelningen.
Både jag , kwestan och emma kom ut tomhänta, inte ett öre spenderades. Medan micke kom ut med 3 kassar skulle ja tro att det var. (Två kom från butiker jämte).
På kvällen vart det kräftskiva. Jag som inte ens gillar kräftor. hahahah .

Idag har jag shoppat "igen mig" från gårdagen. Köpte både kofta och ett par uggs ! (koftorna har växt till sig till 17-18 par skulle ja tro!) Är inte koftor det bästa som finns !? :)

xoxo sarah



Hemma från Stockholm!

Trevligt att jag tillbringat 1/3 av denna dagen i en bil? ;)
Men vet ni? Det var värt det. Jag har träffat både släkt och shoppat. Bra kombination tycker jag.

Först begav vi oss till Skärholmens köpcenter. Jag vet inte om det heter så, men spela roll. Affärer fanns det iallafall i en helt ok mängd.
Satte oss på ett fik & väntade tills affärerna öppnade. När jag såg affärerna öppnad började mitt hjärta dunka snabbare, mina ben blev spralliga & jag kände ett rus i hela kroppen. Jag tryckte i mig fikat & gick med full fart mot affärerna. Jag hade ju bara 2 timmar på mig!

Efter shoppingen gittade vi vidare till Sollentuna och jag träffade min kusin för första gången. Adorable!
Träffade även massor av andra såklart. Alltid kul!

Gissa vad jag ska göra nu? Jo, sova! Jag somnade vid 1 inatt, och gick upp vid 6. Jag är helt slut. Ska fixa klart här i rummet & så, sen ska jag slänga mig ner under mitt tjocka täcke (och kvällsmessa med Hampus... ;))





Fika på köpcentret



Lite av det jag köpte...


Typ designad för att jag ska ha den?


Lite töntigt söt sådär? Men, I like it!


Typ nitöronhängen. FETT HETT.


Nya väska. Suddig bild, japp :)




tjingeling

efter två tuffa matcher i helgen så är jag verkligen helt slut i benen, jag tackar gud att vi inte har naturkunskap imorgon, eftersom salen ligger på fjärde våningen = massa trappor! haha
sjukt skönt var det iallafall att ta en jättevarm dusch när jag kom hem från matchen, som vi vann hihi. jag tror inte de i andra laget var så värst förtjusta i mig, kan tappa kontrollen över mitt humör i tuffa matcher. men jaja, så kan det bli. iallafall tog jag en jätteskön dusch, vilket jag älskar. duscha och sjunga jättehögt i duschen måste vara livet. det bästa är att man alltid sjunger så fint i duschen, enligt en själv iallafall. eller vad säger ni? haha (;
   sedan tog i min älskade favorit produkt för håret, GOLDWELL RICH REPAIR leave in. det är som en hårinpackning fast du låter den sitta i. efter att man använt den i en vecka så ser topparna inte lika slitna ut längre och håret blir jättefint och glansigt. älskar den! så jag tycker alla borde köpa den, finns hos frisören, kommer inte ihåg vad den kostade, men runt hundralappen ungefär. massa bra!



såhär ser den ut för er som vill veta haha (;


har precis övat färdigt mina ca 70 italienska glosor, känner mig duktig! men de var ju inte jättesvåra så det var inte så hemskt. ska fortsätta min söndagskväll här framför datorn med muse på, så jag kommer ha en bra kväll iallafall! hoppas ni får det med!

ha det bra!


muse - hysteria

glömde lägga ut detta innan. denna låt är ett måste att lyssna på! muse lär ju vara ett av världens bästa band, efter paramore då, som för övrigt släpper sitt album om 2 dagar. hihi love it!
aja sov gott! ;*




27 september (:

hej !

promenader är väldigt underskattade egentligen. hade verkligen ingen lust att göra något, spelade match idag (träningsmatch visserligen, men gjorde mitt första mål denna säsongen, stolt) och när jag kom hem somnade jag direkt och sov bort halva lördagen, så jag hade ingen ork att göra något överhuvudtaget. men sedan tvingade jag upp mig själv och skickade iväg ett sms till julia, som var och shoppade som vanligt, haha. men sen när det mörknade tog vi en lång promenad och pratade om allt möjligt. det var skönt! så promenader är väldigt underskattade!

sen när jag kom in gjorde jag en chai latte till mig själv, den blev riktig god, även fast jag är sämst på sådana saker!
det roligaste är att det är så lätt att göra en chai latte!

du häller bara 2 dl vatten i en kastrull och värmer det. sedan lägger du i 1 bit färsk eller torkad ingefära (jag har inte det hemma så jag häller bara i lite malen ingefära som finns på påse, ungefär lika mycket som jag tror en bit är, haha). sedan blandar du i 1 bit kanelstång (samma där, häller i kanel som finns som krydda), 4 kardemummakärnor (exakt samma sak där). sedan häller du i 1–2 tsk svart te. när du har gjort det värmer du 1 dl mjölk i en kastrull. eftersom jag inte har någon sak man skummar mjölk med använder jag elvisp, funkar bra det med. sedan häller du i båda delarna i en kopp och häller i socker efter hur sött du vill det ska bli, jag gillar det när det är sött! haha. och lite kanel på toppen. perfekt! hihi

       

haha bilden blev ju inte superbra, men så kan det bli!

imorgon blir det match igen, men denna gången i fotboll! sista seriematchen mot ekhagen, om vi vinner denna blir vi kanske trea! så nu blir det till att tagga! önska mej lycka till? (A

nu ska jag nog fixa mej för kvällen, känns sorgligt att det inte hände så mycket på min lördag, men behövde bara en chill helg att förnya mina krafter på, förra veckan i skolan var ju inte för rolig, satte bara och svamlade massa skit som ingen annan fattade, för jag var så trött, hahaha!

så godnatt och puss på er sötisar!


GODNATT


Tävling



Vem av oss i bloggen är det egentligen?
Vågar du på dig en gissning? ;)

Priset är bara äran mina kära vänner! Och ja, visst är det fattigt? ;) Stackars mig...

Rätt eller fel?



I love parties and drinking alcohol!
 
"
Fester är en stor del av mitt liv. Jag älskar att hälla i mig massa skit & tro jag är cool. Men vet ni varför jag gör det? För att mina polare gör det! Jag menar, jag måste ju göra som dom... Annars duger jag inte... Jag är så cool när jag dricker!" Ehm..? Bullshit.

Jag är så himla snygg! Alla älskar mig!
Alla gillar mig. Alla killar älskar mig. Det är bara mig dom håller på med. Jag kan bara vara med dom, och dom med mig.  Jag har fet hy och massa finnar men det tycker dom är hett!
Ehm... kanske för att du är lagd åt andra hållet?

Stockholm- det enda rätta
Om man inte bor i Stockholm kan man inte ha en känd blogg och definitivt inte ha något liv. Ja, alla vill ju liksom bo uppe bland isbjörnarna och snacka med helkonstig dialekt?

jag+shopping=sant



Shopping varje dag? Yes baby. Det är så det ska vara.

Jag shoppade igår, jag shoppade idag. Och vet ni vad som väntar mig imorgon? Ja, just det. Shopping!
Mitt största intresse är att bränna pengar. Märks det?



Söt kofta från VILA! Den är mer aprikosfärgad i verkligeten.


I love shoes...


Var det igår jag sa att jag ville ha dom? Nu är dom mina!


Och en massa naturgodis! Godare än godis? Ja!


Shoppingtime



Skärholmen VS Kista

Har nyss sköljt ur inpackningen ur håret och tvättat bort ansiktsmasken. Mmm... I totally love it!
Ska fixa till mig lite snabbt (dvs no make up!) och sedan dra upp till A6 på en liten shoppingrunda. Kanske blir det en fika också.

Imorgon drar jag som sagt till Stockholm! Det blir SHOPPINGRUNDA med stora bokstäver på förmiddagen (kanske eftermiddagen också om jag får bestämma...)
Vi ska antingen shoppa på Kista galleria eller Skärholmens köpcentrum. Frågan är vilket som är bäst?
Jag har varit på båda ställena, och jag har för mig att skärholmen var något bättre.
Om jag egentligen skulle bestämma helt själv skulle jag dra till ett helt annat ställe än just kista/skärholmen, men nu har jag bara detta att välja på, så, hjälp mig.
Vad anser ni är bäst? Where is the best shopping dudes? Kista eller Skärholmen?





Bakterier= euu?

Kom nyss hem från min ridlektion & ska strax ta en lång, skön och varm dusch!
Jag älskar att rida, men jag gillar inte att det är så smutsigt att vara i stallet. Äcklas lite av det ibland. Men det är skälvklart sådant man får ta! Stallet jag rider i är jättefint, jag menar inte att det är något fel på det stället, men alla stall har ju en tendens till att vara lite smutsiga, självklart!
Jag tycker också att det är äckligt att trycka på bankautomater, knappar när man ska över övergångsstället & ja, alla offentliga knappar och sånt! Fattar ni hur många andra som har varit där och pillat!? Vem vet vad dom har gjort med sina händer? Uff...
Jag brukar alltid dra jackan eller tröjan över handen så jag slipper nudda det.
Men vet ni? Jag har skaffat alcogel! Det tar bort alla bakterier. Så nu känns det lite bättre att gå runt på stan bland alla. Skaffa det ni också! Tycker att hela Sveriges befolkning borde ha en sån här i handväskan. Och killar, ni som kanske inte har väskor, lägg i jackfickan eller något! Inga dåliga ursäkter, thank you.




Lager157

Nu ska jag bara borsta tänderna och gå ner till bilen. Vi ska till lager! :)


Stressad

STRESSAD! Vi hörs senare!





kryckor.

knäet är överbelastat just nu. har sprungit runt som en galning här hemma. överlycklig av att det nästan helt gått över. Tack och lov för knäövningar!!
Men nu känner ja att fasiken så ont det gör igen. Bara till att ta kryckorna du de sista ikväll. vill ju inte hoppa runt på kryckor imorgon då ja ska till lager med bror mfl. Det kan väl inte vara sådär överdrivet roligt?

nää . nu ska ja sova. vet inte om jag bloggar imorgon. Har bloggat som en galning ikväll. Som sagt, tror att morfingrejjerna förtfarande spökar lite sådär. hmpf!

tudels !! :D

Trött & ensam!

Nu stack min pojkvän & jag sitter här ensam.
Har ni någonsin känt att ni inte kan beskriva någon tillräckligt bra med ord? Har ni någonsin tyckt att någon är helt felfri? Har ni någonsin tyckt att någon är helt perfekt? Har ni någonsin kunnat säga 3 små fina ord och verkligen mena dom med hela hjärtat?
Såhär känner jag för min Hampus. Och jag älskar honom. Mest på hela jorden. Föralltid.

Är väldigt trött just nu och är inte speciellt sugen på att gå upp vid 8 imorgon. Men 8 är ju bättre än 6, right? Imorgon går jag iallafall upp för att göra något kul, och som inte stavas s-k-o-l-a. Då behöver man inte plåga sig själv genom att gå upp ur sängen på samma sätt, för ridning är så himla kul! Eller, kul räcker inte. Det är *******! 
När jag sitter på en häst förändras hela världen. Allt blir så lätt. Allt jobbigt glöms bort. Man glömmer nästan bort att tänka. Man fokuserar bara på det man gör. Den känslan gillar jag allra bäst.

Vi hörs imorgon sötnosar! Ta hand om er och hoppas ni har/haft en bra fredagkväll!


Jag i somras hos Hampus, med hans keps dessutom!
Pricken vet jag inte varför den är där, men hittade inte bilden utan pricken.
Mjauu...



mummmmsss

hejj ! :)
jag är helt cp idag. hela dagen har jag gått runt och skrattat år mig själv och varit superkonstig. folk börjar nog tro att jag hör hemma på dårhus eller något. hmm. kan det vara preparaten från sjukhuset som fortfarande sitter i altså !?

eftersom inget vänlig själv hänkade mig till ett café så gjorde ja hemma gjord latte och köpte en liten bulle på la konzuma. (konsum asså..)

nu kom även mina kusiner , ska socialisera mig och sticka ner och säga tudilu.
kommer inte att blogga mer idag . kanske inte imorgon.
PUSSS





fikaaaa.

Nu har "jag" damsugat klart inne i mitt rum. absolut dammfritt ! :D
är sjukt sugen på fika. någon som hänkar in till stan ? hehehehehe

idag kommer Micke&Kwestan och våra kusiner hit för att stanna över helgen. Kräftskiva imorgon + att fira mig lite sådär smått :) hehehehe.

öppet fönster just nu och det är ngn som klipper gräset här utanför. sticker som tusan i näsan! för er som inte vet är jag allergisk mot gräspollen och känslig för klippt gräs. uffft . kanske ska stänga fönstret..?

nu ska ja ringa fis sara och se om hon vill hänka och fika . moahahahahha ja e fetto #1 :D

har lagt till nya kategorier här nere till höger. bara att klicka när ni vill se endast inlägg från en av oss.
så tryck på Sarah's inlägg om ni vill se det jag har skrivit ! (allt är dock inte inlaggt i rätt kategorier än , men jag jobber på det ! :)




I LOVE ME



HEJ HEJ, JAG HETER JULIA OCH JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV :) 

Inlägg borttaget


Dagens shopping




Adorable?






Funderar starkt på att köpa ett par uggs nu! Jag vill ha beiga.
Men låga eller höga i skaftet? That´s the question.




Den sprutade




Blogg från skolan

Tudili :)
Sitter i skolan. Har nyss haft religion. Och vet ni? Det var faktiskt riktigt kul! ;)
Båda två (jag och julia) uppskattar religion!
Samhällskunskap därimot, som vi snart ska ha, uppskattar lite mindre. (Våran samhällslärare sitter bredvid oss nu, fnisssss)

Men nu ska vi ha lektion. Hörs senare . PUSSSS

 



När går ni upp på morgonen?

Godmorgon på er :)
Vad gör ni? Förbereder ni er inför skolan? Eller går ni inte i skolan? Kanske ni är lediga? Vad vet jag :)
Jag har nyss fixat mig lite. Och då menar jag lite. Jag har ingen maskara på mig och det kan ju nästan kallas att gå osminkad! ;) Enligt mig... Men Sarah skrattar alltid åt mig när jag säger så... Huh.
Jag gick upp ovanligt sent idag faktiskt. Kl 7! Sent för att vara mig. Ställde iförsig alarm på lite över 6, men jag tryckte på den knappen när den får ringa lite senare... igen...och igen!
Brukar ni också göra så? ;) Man kan ju inte låta bli...


Drygobild. Mjauuu





Imon är det fredag!

Imorgon är det fredag, och då börjar helgen! Fyyy, vad skönt. Det behövs.
Imorgon har jag dessutom bara 2 lektioner och slutar vid 12. Fabolous.
Imorgon hade jag tänkt att jag skulle träffa min pojkvän. Jag saknar honom. Väldigt mycket. Något sjukt. Yes, det gör jag. Så, imorgon ska jag träffa honom! Lördag är ännu ganska oplanerad. Tar den som den kommer. Tackar inte nej till en hemmakväll faktiskt ;)
På söndag bär det av till Stockholm. Jag har väldigt mycket släkt där uppe, så det blir kul :) Åker dit för att träffa min nya lilla kusin! Ska även ta en liten (eller...lång) shoppingrunda! Det är ju något bättre shopping där uppe. Eller hur? Jönköping är så tråkigt. Ibland önskar jag verkligen att jag bodde uppe i Stockholm! Mer möjligheter där uppe. Det är där allt är. Hela tjocka släkten bor ju där så, jag kan väl också? ;)

Känner att John Blund är på väg in på mitt rum nu. Mina ögonlock börjar bli tyngre och vill inte längre vara öppna. Tror att det är dags för sängen. Right? Jag är värd lite sömn efter idag. Puh.

Vi hörs imorgon. Sleep tight ♥






Reflektioner sådär på kvällen.

tog precis bort mitt förra inlägg då det blev helt super kasst faktiskt.
nu sitter jag och har precis bläddrat igenom "FRED - 100 röster mot våld och krig" boken.
jag blir deprimerad , verkligen. det handlade även lite om lagar och om samhället, historia, och ah precis en bok för mig. Då jag både lär mig och tycker att det är intressant. (självklart jättehemskt också!) kännner verkligen empati för dessa människor!

Ingen mer än jag som är mycket intresserad av historia och även om männskor mm? haha.


Till imorgon har vi religion ord som ska präntas in i hjärnan.Även dess betydelse.
Jag säger bara shit. Det är inte lätt att trycka in dessa i huvudet.
man ska kunna vad t.ex monoteism, polyteism, ateism, profant mm. betyder. Jag blandar ju ihop dom!

Ska även ta upp detta med julias inlägg här nedan. Gumman , det skadar inte att gå upp lite. Lite hull skadar faktiskt inte. Mulligt är snyggare än spinkigt! Normalvikt helt enkelt! Men det menas inte att man ska sluta upp med att träna och sitta och trycka i sig en chipspåse om dagen.
Jag är rätt nöjd med mig själv som jag är just nu. Jag är inte smal, men jag är ändå inte tjock. vilket jag tycker är perfekt. Man ska träna , för sitt eget bästa. Men man ska även äta för själen, altså man ska kunna trycka i sig lite choklad utan att få tvångstankar om att dra på sig löparskorna och ut och springa bort detta + lite till.

Är man nöjd med sig själv , utstrålar man självsäkerhet. Och det gör att folk då ser detta och tänker WOW iprincip. Istället för att gå och grubbla över vad folk tycker och tänker bakom ryggen på dig, vilket visar osäkerhet och det blir då en negativ effekt. Själen mår bäst när man unnar sig själv gott, utan alla dessa tankar!

(Nu menar jag inte att detta är till julia . för hon är verkligen inte sådanhär. men jag kom bara in på ämnet. Det enda som vart riktat & menat till julia var "Gumman , det skadar inte att gå upp lite" så tro inte att resten är menat till henne!)

Så nu har jag gott förklarat mig. Nu ska jag återgå till min bok och sitta och slöa lite i soffan. Skulle ju haft träning idag kl 21-22 men på läkarns order så får jag ju inte träna innan jag besökt en specialist. Altså på 3 satans veckor. Även för att inte belasta knäet och massa shit.
jaja , boken va det nu ja ! :)


vad tycker ni? jag tycker att Byoncé är en av världens vackraste och mest inspirerande kvinnor.
dock en gammal bild på Nicole Richie , men det spelar ju inte någon roll eller hur?






jag är lyckad

hade skrivit värsta långa inlägget nyss, och så skulle jag trycka upp en ny flik och självklart så tryckte jag ner denna fliken så allt jag skrev försvann. grattis till lilla misslyckade mej!
aja, orkar inte skriva om det just nu, men jag lovar att jag ska skriva ett imorgon! så håll utkik! (:

nu ska jag gå och försöka hänga med lite av vad som händer i HV matchen! elitserien har ju börjat igen, och detta året ska guldet hem till jönköping, det känner jag på mig! HV 71 - JÖNKÖPINGS STOLTHET!

godnatt är kanske lite tidigt att säga än men i alla fall, godnatt! (:


Mattesjukdom

Är det bara jag som blir deprimerad av att räkna matte!? Eller, jag älskar faktiskt att räkna matte! (Så länge det inte blir fel...) Just nu går det piss för mig, och jag får bara damp. Räknat väldigt länge nu. Kanske blivit seg i huvudet pga det. Vad vet jag. Just nu hatar jag matte iallafall!
Tänkte iallafall att ta en paus med matten nu & ta några varv på elljusan istället. 5 km hade jag tänkt mig idag. Får se vad mina knän säger om det.
Föresten så är det kolsvart ute. Creepy? Men det kanske gör så att man springer snabbare? :) Jag menar, man kan ju tro att det står en gubbe bakom varje träd som gör att man springer av ren rädsla ;) haha..



Resultat av träningen? Fint eller fult? Funderar på att gå upp i vikt faktiskt...

Visste ni att..?




källa: www.msn.se

Gilla or not?
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka ;) Barbie är ju liksom... docka? Kan någon göra hennes roll som icke docka? Hur kommer det att gå ihop sig? Kommer man ens förstå att det är en film om Barbie? Jag är skeptiskt. Men visst, det kanske blir en succé.
Dock tror inte jag riktigt på detta. Jag tror att det kommer bli en... jag vet inte! Flopp?
En människa som går runt och låtsas att hon är Barbie? Barbie är för mig en docka & till viss del en stil! HAHA! Men det är dockan som är originalet. Right? En människa kan ju inte spela Barbie.
"Hiiiiiii, jag är en Barbie IRL, in a Barbie wooorld"
Dont think so...



Det lutar... uppåt?





090924

måste bara säga att jag ser otroligt hemsk ut på bilden nedan som julia har lagt ut !!


ojoj , dåligt uppdaterat av mig denna veckan faktiskt.(Har fått påpekningar från både Julia och Hannah) 
Men gårdagen kan faktiskt förstås då mitt knä gick ur led väldigtväldigt illa. Ambulans till sjukhuset , (då lustgas och ngn morfinbaserad grej var min bästa vän) då jag var rätt groggy eller vad det nu heter, hela tiden.
När jag kom hem så gick ja och la mig och sov hela dagen , med undatag att vakna för att äta , sitta lite vid datorn efter det, sen sova igen.

imorses ansåg jag att jag inte behöver kryckorna som jag fick hem utav sjukhuset utan jag skulle bannemej gå utan. vilket har gått rätt så bra faktiskt. bara lite haltande och så. Och det är inte helt smärtfritt. Men det fungerar.
Jag är ju trots allt van vid att gå när man har ont i knäna. 


Som julia skrev här nere så hade vi skolfoto idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det men aja, ny chans nästa år eller vad? Jag slår vad om att jag ser helt hemsk ut. Åh jag vill inte ens tänka tanken!!

Innan jag avslutar här så vill jag nominera Sara till världens sämsta bloggare? Hn har ju varit ledig HELA dagen idag. Fy skämms sara ! :)


en rättså gammal bild..

 


Skolfoto

Idag har vi tagit skolfoto ;) haha. Jag bad fotografen om att sitta, och det fick jag! Mycket snäll fotograf där ja ;) Vi tog också såna där småkort... suck! Jag hatar såna? Han ber en att sitta hur konstigt som helst!? haha! Jag började naturligtvis att skratta. Fick se korten och jag sa att han inte fick använda något av dom och ta nya och att jag skulle få sitta hur jag vill :) Och vet ni? Det fick jag! Korten blev bättre & han fick ta ett av dom tillslut. Hallå, vem är det som alltid har rätt egentligen? ;)

Glömde alla jobbiga lappar och skit, så vi får väl se om jag får någon katalog överhuvudtaget. Men ska nog kunna ringa några samtal och fixa det här. Vem vill inte ha en skolkatalog? Skitkul att sitta och titta på alla snygga, fula, töntiga, speciella (de finns på PB), och ja ni vet.
Jag själv kommer nog ingå i kategorin faiiiil :) enligt mig själv.

Tudles


Denna koftan blev det idag tillslut förresten. Är vi inte söta? We know...


S på K



Nina
om "What should I wear?"

Vart e koftan på bild 3 ifrån? och vart e tröjan från bild 7 ifrån:)

Svar: Koftan är från gina tricot & tröjan är från new yorker! (:




Bad bad...

Åh, dålig uppdatering! Kommer inte att blogga mer ikväll. Och hinner nog inte imorgon på morgonen & jag hoppas att ni förstår! Vi hörs iallafall snart igen.

Ta hand om er ;)


The final cut


1. This, enkelt och helt ok.


2. This?


3. vanlig vit t-shirt?


VAD TYCKER NI?

What should I wear?




1,2,3,4,5,6 eller 7?

Vad ska jag ha imorgon på skolfotot?
Nu har ni chansen att påverka bitches (;

eller något heeelt annat kanske?



Haha!




Fniss! Är ni lika dumma som jag?

SKOLFOTO IMON



förslag..?



Sarah is back on track

Hallo. Hoppas ni mår bra, för det gör nämligen jag! ;)
Skoldagen blev ju lite smått konstig idag. -Ambulans, sjukhus & grejer! Uh.
Kom hem nu för ett tag sen nu iallafall. Åt lite mat eftersom jag inte ätit sen tidigt på morgonen. Det behövdes! Jag sprang ju endå halva rundan innan jag kom ifatt Sarah och efter träning behövs... MAT!?

Bara så att alla vet så är Sarah hemma nu. Hon är bra igen! ♥ Men hon är tydligen yr efter all gas & morfin eller vad det heter! Skönt, right?


min sarah





Ambulans

Började med idrott. Sarah låg typ 50 m före mig hela tider (uberkondis)! När vi sprungit ungefär halva så såg jag inte henne längre, någa meter bort låg hon i diket och grät. Jag bara...what? Hennes ben skakade och hennes maskara var utkletad över hela ansiktet. Jag bara, shiet? Det visade sig att hennes knä hade hoppat ur led. Skitläskigt. Tillslut kom det mer & mer tjejer och vi försökte få hjälp. Det slutade med att idrottsläraren kom. Alla tjejer fick gå tillbaka & jag stannade med Sarah stackarn. Läraren ringde ambulans och vi stödjade henne ut till en parkering där ambulansen kunde komma. Jag lovar, jag var inte nära till tårarna! Fy. Så nu tycker jag att alla ska skriva en liten krya kommentar till Sarah.

Sitter just nu hemma hos Becka. Hon duschar och vi har precis missat hela engelskan. Men det är förståligt! Ska dra tillbaka till naturkunskapen snart. Vi hörs senare.

Love ya

Taggad..?

Sitter här helt ofixad & funderar starkt på om jag ska gå så till skolan!
Har smörjt in mina knän med zon och satt på en knäskydd. Vaknade med halsont och kan inte andas genom näsan. Perfekt timing inför koptestet mina kära vänner! :) är det inte?

Vi hörs när jag kommer hem så får ni se hur det gick. Love ya ♥



we can do it we dan do it e can do it..


090922

kort litet inlägg för idag. ska springa 5 km imorgon. det klarar vi lätt? ehm..
håller på att tanka min ipod med låtar , ohja det kommer att peppa mig lite mer och få mig att springa. musik är underbart när man e ute och springer. då jag HATAR att springa bara s!

nej nu ska ja tanka ipod. vi hörs imorgon ! sleep tigth!
btw, grattis Kwestan! :D

svar till susanna; ja det har jag ;)


Sleep tight

Tudilu,
Kom in för en stund sen. Tog en dusch efter det & la en ansiktsmask.
Jag har väldigt ont i mitt knä, vilket jag märkte där ute i mörkret & kylan. Vilat nu några dagar från träning för att det ska bli bättre (dåligt samvete, jaaa). Imorgon ska vi springa 5 km i skolan. Kommer att bli döden för mig? Klart jag orkar, men frågan är om mitt knä gör det? Fy. Men jag ska inte vara negativ ;) jag är en positiv människa, haha!
Jag börjar också känna att en ny förkylning smyger sig sakta men säkert på mig igen. Jag som nyss blivit frisk :(

Hade tänkt att fixa lite nu & sedan gitta vidare till das Bett! Behöver sova och tagga för imorgon känner jag. SUCKKKK på allt!

Vi hörs imorgon. Önska mig lycka till med springningen ;) Good night, sleep tight!





Stressad!

jag har pluggat ihjäl mig och jag är stressad! ska ut nu, men vi hörs senare!


Shopaholic

Hej honeys!
Blev inget inlägg på morgonen. Blev lite sen idag faktiskt... ;)
Kom nyss hem från skolan, ovanligt sent för att vara mig. Jag menar, klockan är 3? Och vissa av er sitter fortfarande i skolan. Stackars er!
Slutade skoldagen med en rundvandring på biblioteket iallafall, mmmmm I like it ;) grr.
Biblioteket, böcker, blablaa- det är inte min grej! pfff
Hur som helst. Nu är jag trött, men jag har massor av plugg som väntar! Alla fick veta sina betyg, förutom jag idag på HiA. Jag blir tydligen tvungen att göra om en uppgift. SUCK! Jag hade inte förstått uppgiften? ;) eller något?
Men när jag lämnar in den blir det MVG, promise :)


Lånade shopaholicboken! Har ni sett filmen!? I love  it!




God kväll ;)

Hej sötnosar :)
Vad har ni för er? Själv sitter jag här med handduk på huvudet efter en lång & härlig dusch! Om bara några minuter börjar hollywood brudarna köra sitt på tv:n & då väntar sängen för mig :) Kan inte finnas något mysigare än att sitta och titta tv i sängen och ha ett stort och mysigt täcke över sig! Att man är helt nyduschad är ett plus :)
Innan programmet börjar så ska jag göra nagelpeeling och smörja in naglarna med balsam. Ni har väl såna produkter för era naglar honeypies? :) Annars är det värt att lägga pengar på.
Nej, nu börjar programmet om 3 minuter, och jag sitter här och skriver! Kommer troligtvis inte att blogga mer idag, men vi hörs helt klart imorgon ;)


you got it, huh? ;)


Taggad för hollywoodbrudarna ;)
,på 3:an nu 21:00!



^^

Var gång våren kommer till North Carolina, tänker Landon Carter tillbaka på sin gymnasietid och på Jamie Sullivan. Landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra Jamie. Men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.

förmodligen alla tjejer har sett den . 99.999999999% av de tycker att den e bra.
(det är vad jag tror i alla fall.)


ha en mysig kväll hörrni!


höst i all ÄRA

dagen har la varit helt ok. som de flesta dagar faktiskt. bara att jag börjar få onte i halsen igen(!!) hur man nu kan lyckas med det vet jag inte. i ovrigt hade ja bara svenska och matte idag = skola från 9.15 - 11.30 = härligt.
+ att vi har en lärare som har Thai Chi , så när vi e alltför trötta kör hon avslappning och syresättning av kroppen.
Super skönt faktiskt, (speciellt idag då ja vart super trött, somnade runt 1 igår skulle ja nog tro).


Efter det vart det lunch på Ztyle (och ja, vi äter på resturang varje dag!) sedan stack ja till stan, köpte en tröja åt pappsen som fyller år idag. Även en sjal/halsduk (vad man nu kan kalla det) från gina.
För er som inte vet, så ÄLSKAR jag hösten. visst jag älskar sommaren också , men hallå hösten är mysig.
och vad tillhör hösten? Mjo, mörka tv-kvällar framför tv;n (gärna a walk to remenber) , en stor kopp te, värmeljus! , tofflor, tjocktröjja alternativt filt och bara föreställa sig hur bra man har som inte är utomhus i den kalla luften.
Även till vardags kan man klä sig sådär mysigt. Älskade koftor (FINNS INGET BÄTTRE!!), vilket är mitt absoluta favoritplagg, stickade sånna, stora fluffiga stickade halsdukar och ett par converse/uggs. nja , härligare än så går de knappt att bli, eller har jag helt fel? 


Nu blev jag trots allt sugen på att se A Walk To Remember, så det ska ja ta och göra nu. underbart ! :)
lär inte bli något mer inlägg för idag men det kommer mer imorgon skulle ja nog tro ! 
ta hand om er !!  

annorlunda kofta, men underbar på alla sätt.

sarah+kofta(stickat) = som handen i hansken = perfekt match! :D


Dagens shopping

Just nu sitter jag här i mina rosa mjukiskläder. Nyss pluggat lite (yes, jag vill ha en framtid(; )
Dagen började iallafall med att jag tog bussen in till skolan! Hade svenska, matte & tyska. Helt ok. Får ju lite VIP av Steven på matten, vilket gillas väldigt mycket! Haha.
Efter min tyskalektion mötte jag upp Sarah på stan. Vi tittade runt lite i affärerna & köpte lite smått & gott. Tog sedan bussen hem. Ingen vidare intressant dag.
Just nu känner jag att jag vill träna träna TRÄNA! :( ,men jag ska avstå från träningen några dagar pga överansträngningen! Måste kunna springa på onsdag i skolan runt munksjön. Vill helst inte ha ett allt för cpat knä då. Uh. Då kommer jag sist in i mål. Vill helst att det ska bli motsatsen till det ;) Haha, men good luck Jull.


Foundation från Lumene
Duschkräm från nivea, mmm!

Tänkte ta en promenad nu! Eftersom jag inte kan springa. Något måste man ju göra för att öka förbränningen lite iallafall :)

Vi hörs sötnusar


Ni ska väl chatta? ;)


'
Ni har väl inte missat..? ;)
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5829801.ab



It´s pretty good looking ;)


Vacker eller inte?

Jag har alltid tyckt & tycker att Vanessa Hudgens är så sjukt söt. Jag skulle nästan kunna döda för att få hennes utseende. På bilder & filmer är hon så otroligt vacker!
Men är hon verkligen så vacker som hon ser ut att vara? Jag vet inte. 
Är det sminket som gör henne snygg kanske?
Vad tror ni?


Hmm..?



Biokväll

Då var man hemma igen!
Dagen har för det mesta tillbringats hos min favorit. Efter ett tag drog vi vidare till filmstaden där vi tittade på The ugly truth! En film i min smak. Underbar humor, enligt mig ;)
Träffade väldigt många man kände där inne också. Mysigt mysigt! Alltid kul :)
var två av dem som man inte förväntade sig se där inne. De två skulle tydligen också på bio. Men varandra. Ensamma. Tillsammans. You name it! Hmm? Vad har jag missat? :o
Måste också säga grattis till Hanna som fyller 17 idag! :)
 
Imorgon är det skola, igen! Suck. Jag har sovmorgon, vilket uppskattas. Det är iallafall skönt att vi slutar så tidigt varje dag på min skola. Thank god!

Hade tänkt att ta bort sminket, fixa lite & bara ta det lugnt nu. Det är ju söndag. Chilldag. Så brukar det alltid vara för mig iallafall. Hur är söndagar för er? :)


Är det chill eller? ;)

Vi hörs honeypies! Have a great night and sleep tight :)


Fikaholic..

kort inlägg blev det igår. hade precis kommit hem från en fullspäckad dag.
först vart vi ute och åt med familjen på en italienare & en grek. fattar ni hur gott det är & hur mätt jag vart sen eller?
ja kom hem , va hemma i 20 min sedan gick bussen in till stan för att träffa Elias och Mish. Sedan kom sara och vi satte oss och fikade.
Hur jag nu lyckats fika 4 ggr denna veckan på fik , sedan här hemma har det varit fikastunder också. hmmm.
bara te att säga tack och lov för innebandyträningarna!! :D
på tal om fika så äter ja lite frans chokladtårta just nu. fy på mig! men man lever bara en gång!
nu ska ja upp och fixa på rummet och sätta in dammsugarN och låta den gå där inne ett tag.




20/9- Inte en vanlig dag

Idag firar jag & min älskling 7 månader.
You wish you were me, huh? Måste tyvärr meddela att det bara är jag som får ta del av världens bästa pojkvän!
Jag är otroligt lyckligt lottad som har fått honom. Kan inte föreställa mig någon bättre.
Nu har vi varit tillsammans i 7 månader. 7 underbara månader. De 7 bästa månaderna i mitt liv.
Men 7 månader är ingenting, ingenting om man jämför med det vi har framför oss.
Idag, imorgon, föralltid- jag älskar dig.


Han är min girls ;)

Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du




nattiiie :*

slänger in ett inlägg snabbt så att julia inte mördar mig haha.
nu ska ja sova , har inte varit hemma på hela dagen.
PUSS


Yo

Idag har jag insett att:
 
-Sovmorgon är överskattat

-Häst är bäst

-Vissa folk är efterblivna!

-Legins är underbart

-Jag hatar folk som snackar skit & hittar på. Du skrämde ihjäl mig. Du trodde du va rolig, huh?

-17 again är en söt film


Är jag inte lite väl tuff? ;)



Lördagkväll

sitter just nu & kollar roliga klipp på utube med mina kära friends from ten-hult! ;)
var innan i norrahammar. lite smått kul sådär.
ska titta på 17 again senare, vilket gillas väldigt mycket!
nu ska vi äta taco, mjauuuu :)
vi hörs!



videoeffekter på cam såklart ;)



Nära döden upplevelse

Det hände igårkväll.
Jag kröp ner i sängen och drog täcker över mig. Jag vände på mig & bytte sida, tryckte sedan på mobilen så att ett svagt ljus lyste upp runt omkring.
Det var då jag såg det, det äckligaste jag någonsin sett, EN STOR SPINDEL KRYPANDES PÅ MIN KUDDE, RAKT MOT MITT ANSIKTE!
Jag har nog aldrig flygit upp så snabbt ur sängen som jag gjorde då, jag skrek tills rösten försvann & sprang runt på hela nedervåningen i ren panik.
Snabbt kom pappa ner och frågade vad som hade hänt, (tack för att du finns pappie! ♥)
Han tog bort spindeln ur min säng och jag kunde åter gå tillbaka till sängen för att få min skönhetssömn.
Jag drog täcket över huvudet så att ingen äcklig spindel skulle ha någon chans att komma till mig igen!
Spindlar är så äckliga så att man nästan kan av att få dom på sig! Kan ju dö av att man spyr ihjäl sig eller något. Huh. Finns ju giftiga tillochmed.

Någon som har varit med om samma sak?



Borde dom ens finnas!?



 


Idol-favorit


min idolfavorit! var han inte helt underbart bra? vad tycker ni?


I love horseriding

Åh, jag längtar tills  imorgon. Verkligen. Då ska jag rida igen, vilket är så otroligt underbart! När du sitter på hästryggen kommer du bort från allt annat & bara, åh. Det måste vara världens bästa & roligaste sport. Farligaste också? Den är ju inte helt ofarlig iallafall, haha!

Tänkte lägga ut en liten film på när jag tävlade för första gången. Hahahah, det gick så fel det bara kunde ha gått. Så patetiskt & roligt på samma gång.
Jag valde först och främst inte den lättaste lilla ponnyn, men jag var envis och jag skulle ha min favorit, Robin. Haha. Och se hur det gick. Katastrof. Men nu efteråt är det väldigt kul att kolla på.
(och jag är fullt medveten om min sits & allt gick cp fel, men det var trots allt väldigt längesen! Han är faktiskt bara en b-ponny. Enjoy;) )


Haha, love it ♥ Checka speciellt vid 1:18 när han springer som fan. Haha, jag dör!


Skokräm i ansiktet

Kolla in detta när de jämför Kissie med japaner som har skokräm i ansiktet :) enjoy ;)


När man tittar på detta så ser man verkligen hur mycket Kissie redigerar sina bilder.
Har hon inte lite väl mycket bronzing powder på näsan & ser inte hennes näsa väldigt lång ut? Kissie själv brukar ju trycka ner alla så, av detta snacket blir hon väl inte särskilt sårad? Vi är ju i trots allt båda i bloggvärlden, båda är med i leken. :)

tävling!

Jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med! :)
Du kan vinna en mjukisdress från sexy by sweden ♥ ingenting man tackar nej till, right?

shopping... igen





Impulsköp!


This. Några storlekar större. Like it this way (:


Har testat den förut. Men allt för längesen för att komma ihåg hur den var!
Hoppas hoppas hoppas på att den inte är allt för fake eller ljus/mörk.
Alltid svårt med sådant. :)


Sånna här sportshortssaker :O kan man inte tro om mig va?
Hade tänkt mig att se ut som en sporttönt på idrotten ibland.
Köpte på barnavdelningen stl 146/152. Bättre så. :)

BH, i rött! Hett! Snyggt på alla sätt. Kul med lite färg också.

Just nu har jag ont i magen & ska fixa något mys till mig själv!
Ta hand om er sålänge :)





OOOOH LIVING ON A PRAAAYER

Att springa runt på morgonen & sjunga det högsta man kan är ju nästan livet. Min buss går om 8 minuter och jag vill helst inte missa den!
See you all later babes :)





Wanna know a secret? <3

♥♥Wanna know a secret? Jag sprang 5 km idag! Hihi,  snacka om att förbränna mycket kalorier ;)
Under sommarlovet sprang jag i stort sett varje dag, fast då bara 2,5 km kanske. Allt för att fixa kroppen! Men har tyvärr överasträngt mig & det börjar verkligen kännas i mina knän! Efter första varvet på elljusan var det en plåga varje steg man sprang. Fy. Jag ska vila ett tag nu. Tills på lördag iallafall. (haha!)
Som Sarah skrev så ska vi springa runt munksjön med skolan nästa vecka, vilket säkert kommer att gå bra.
Kan ju alltid lyssna på Kenta- Bla bla så kommer allt gå som en dans, det kan jag lova! haha!
Living on a prayer är också en sån bra låt som är så otroligt kul låt att bara springa runt när man är hemma, hihi, tröttnar aldrig!





Ska Kissie ta den som en komplimang or not?                  I love this song ♥

Sarah tjatade på mig under fikat idag att jag inte får blogga så mycket som jag gör! :(
Men vadå, 8 inlägg/dag är ett måste! Och Sara måste vara sveriges sämsta bloggare. Jag måste ju nästan ta hennes del också, right? :)
8/3= typ 3 inlägg till mig. + några till :) 5 kanske. Haha, Sarah kommer dampa. Men kan man verkligen blogga för mycket? Vad tycker ni? :)


nananana

"sara, du ser jätterolig ut".
HAHAHAH videobloggen här nere är ett av våra väldigt oseriösa stunder i livet. men vi har kul aaiiight ?
och detta va även innan jag färgade mitt hår.
julias kommentar knäcker allt; "sara, du ser jätterolig ut".
När vi sjunger är vi sjukt seriösa också, sara tycker dock att allt e pinsamt :D

så vad har ni gjort idag ?
jag har gjort lite stuff som är bra att göra. Jag fixade lite här hemma , och snart är det träning.
vill även ha ett träningskort så att ja kan träna efter skolan ngn dag i veckan. fattar ni hur härligt eller ? :)

har träning idag 9-10 . hoppas det kommer många , det är mycket roligare då. Min förkyldning har typ släppt. det är vi mycket tacksamma över då vi ska springa runt munksjön på onsdag i idrotten.
Jobbigt men mycket nyttigt, har man bara musik i öronen kommer det att gå prima ska ni se, får dock INTE glömma mina knäskydd. ifall ni hade lust att veta det också.
Nä , nu ska ja äta något så ja inte kör på tom mage senare.



jag och jullbull i hissen på väg till skolan . sötast.se eller vaddå ? HAHA


Videoblogg


Ta ett djupt andetag, luta dig tillbaka & ta oss inte allt för seriöst. Enjoy ;) !

16 september

Back from school.
Hade endast 2 lektioner idag faktiskt. Vilket var både skönt & inte skönt. Hade 3 timmar håltimma, VILKET SUGER. Var nog den första långa håltimman i mitt liv :) Har inte såhär annars, men tyskan är inställt denna veckan. Den första timman gick jag & Sarah och tog en fika på Claras, mys.
När Sarah sedan skulle bege sig till sin spanskalektion begav jag mig mot stan! Hittade otroligt mycket fint som jag verkligen vill köpa! ÅHHH!
Hittade också ett gulligt lip palm på HM med chokladsmak. Låter spännande :) endast 29:- !



Tog var sin chai latte på Claras! Mmm, jag ska börja med chai latte dieten! :O Not.
Det är ju det alla bloggare gör. Vadå, blir man smal? Det är ju massa socker i!?



Nej, nu ska jag bege mig mot köket! Något att äta kanske? :) Åt knappt på restaurangen idag. Hur kunde jag välja pepparotssås? Jag menar, det var ju knappt ätligt.
Vi hörs!


Vågat?

Vet ni vad jag kör på idag? Mysbyxor! Hur skönt är det inte då? Jag bryr mig inte om det är fult. Jag kände mig för det idag, så jag kör faktiskt på det.
Så länge du bär kläder på ett bra sätt, så kan du vara snygg i allt. :)
Min buss går om 10 min, iiiih! Cya later!


Tröja bikbok
MYSBYXOR! ( <3 <3 <3 )


Hello!

god morgon sweethears!
sitter här & har nyss ätit lite frukost (: (ja, jag äter faktiskt)
bussen går om en timma & jag ska strax sminka mig & fixa håret lite snabbt. whatever?

hörs när jag fixat mig, troligtvis!


Åh, dom är så söta. Lip balm från Hello Kitty! Kostar ju inte allt för mycket heller (;


Sådär på kvällen..

har nyss druckit upp en stoooor kopp med te. Spicy Chokolate och det är så underbart gott så man kan dö :) superduper gott helt enkelt.
finns att köpa här ----> KLICK!


annars sitter jag just nu och kollar idol för första gången i år. Jag verkar verkligen vara den enda som inte har kollat på alla , eller a i alla fall ett avsnitt av det. hmm..
finns det några favoriter än? Ge mig gärna tips.

och så måste ni bara lyssna på denna killen. altså vem vill inte kunna spela som honom !?
och det är bara underbart att sitta och lyssna på. åh säger jag bara!

Andy McKee - Rylynn (Akustisk Gitarr)




Rätt eller fel?



Man blir snyggare när man slutar äta
 
Blir man verkligen snyggare av att bli smalare? I vissa fall, ja. I vissa fall, NEJ. Tänk en normal tjej som får ätstörning och slutar äta. Hon hade en snygg kropp från början, men sedan börjar minska med maten & träna som en idiot, vilket leder till att hon blir sjukt mycket smalare & förlorar sina bröst och sitt ass. 
Rätt eller fel?

Julia ska blogga mindre
Sarah & Sara ber Julia att blogga mindre eftersom läsarna inte hinner läsa deras inlägg. Undra varför? De uppdaterar väl knappt?
Rätt eller fel?

Kritisera andra bloggare för att framstå bättre själv
Många bloggare trycker ner & snackar skit om andra bloggare. Vill de ha fler läsare genom det? Får de bättre självförtroende av det? Vadå osäkra? Är det en ursäkt att säga att man bara är kaxig? K är ju ett bra exempel.
Rätt eller fel?


 


090916

sådärja . ännu en skoldag avklarad. härligt.!

just nu satte ja mig nyss här med min smoothie. Hur gott kan det innte vara då? jag ÄLSKAR att experimentera med det för att se vad som kan vara riktigt äckligt till fantastiskt gott.
hittade på ett "smoothie recept" häromdan. det vart skitgott.

blåbär
jordgubb
mango
annanas
youghurt naturell vanilj
lite mjölk
pyttelite cartedor glass stracitella (bara för den lilla chokladsmakens skull)
honung.

mixa ihop och ni har er en god smoothie, dessutom rätt nyttig!!
jag kör på en fryst smoothiemix som finns att köpa på Willys t.ex där det finns jordgubbar annanas och mango.
ett tips är att alltid tina fruktbitarna innan ni mixar. Smoothien blir då inte iskall (då det verklgien inte är gott när den är ISKALL), även fruktbitarna tappar rejält med smak!


take care.

superdunderdålig bild. men skitsamma. :))


Mellanmål

Hola, I´m back home bitcheeees ;)
Tillbaka från en vanlig skoldag och sitter just nu och äter lite "mellanmål"! :)
Dagen började med idrott. Väldigt kul faktiskt. Förutom att det blev en sminkfläck som kunde tolkas som en mensfläck på min tröja :(  Hahahahhahahahah, misstolkning. Jag har inte ens mens för tillfället :D
För liten idrottssal, för lite duschar & för litet omklädningsrum! Annars dög det för mig ;) Nästa vecka ska vi springa runt munksjön! Huh :o ca. 5 km? Någon som vet?


Liten smoothie, endast frukt! Fettsnålt? Ja. Bra? Ja.    :)


Ta hand om er så hörs vi senare! Moah, love ya!


god morgon

Sovmorgon idag igen, suck.
Sitter här i mysbyxor & bara lite lätt sminkad. Blir till att ha idrott första lektionen. Hallo, jag åt nyss frukost? Kommer få håll eller? Och vi ska ha idrott i en kyrka. Kommer Gud ge mig bra betyg nu kanske? :)
Satte upp håret i en bulle idag igen, så himla skönt & använde mig av double boost från goldwell och osis dust it powder.


80 :- / 120 :-    eller något!



Nu ska jag dra mig mot bussen!
Hörs senare


uffff

Trött & cp för tillfället.
Ska ta en dusch & sedan krypa under täcket & tycka synd om mig själv. Yes, det ska jag.
Sarah & Sara får hålla ställniningen så länge, right?

& måste bara säga att Sarah gör mina dagar. Vad skulle jag göra utan dig?


Bilden tagen i nian. Jag saknar den tiden.

Take care

KITAS

Inte för att göra reklam, men jag tycker att det ska komma några sötisar till min skola, Kitas!
Har seriöst väldigt bra schema då vi slutar 1, halv 2, 12 varje dag.
Finns samhäll -ekonomi/samhäll/språk/kultur eller natur.

Var inte blyga, komsi komsi! :) Jag vet att ni  inte trivs på era nuvarandre skolor (;
behövs lite fler roliga människor :)


090915

tudiluuu :)

imorses åt jag inte alls någon frukost då man inte fick ner den . allvarligt talat den växte iprincip i munnen. uft. altså gick jag till skolan på tom mage. fungerade till en början men i slutet vart jag så sjukt hungrig. HAHA
när vi satt i "matsalen" kom kashe och johan och frågade om vi ville hänka och fika på claras . vilket vi gjorde.
väl där så satt daniel och en tjej som jag inte kommer ihåg namnet på (dåligt av mig!!). Det vart en trevlig stund.

kom hem och ringde runt lite ang. jobb. behöver lite extra pengar :)
hoppas jag får tag i något. tänkte åka med lite CV:n imorgon. får se vad det blir av det.

snart ska ja äta och senare blir det träning för min del. kommer va lite slö idag , då jag inte är helt frisk från min förkyldning , men betydligt bättre !

vi hörs senare.

yes or no?

jag vet  ingenting.




Färdigfixad!

Klar! :) Tog inte så lång tid va?
Kör lite mer naturell idag, det vill säga INGEN maskara (: det är nice. Dock har jag lite eyeliner istället, vilket jag inte brukar ha. Men jag kände för det idag :)
Nu blir det bara till att fixa lite smycken så är jag helt klar!
Vi hörs senare!

Ingen maskara :D
"Blus" från Rut m fl. ca. 250 :-


god kall morgon ♥

God morgon alla söta läsare!
Är det inte sjukt kallt idag? Min syster sa att det är 3 grader ute! Vinterjacka snart!? JA! Men får nog bli vanliga jackan idag iallafall.
Sovmorgon idag igen då. Börjar bli ganska bortskämd. 4 sovmorgonar denna veckan. ;) Visst är ni lite avundsjuka? Och inte nog med det, mitt schema har ändrats lite så jag slipper sluta sent på torsdagar (13.10)! Så nu slutar jag runt 11, I think :)
Sitter just nu här med min frukost som består av lite fil & hallon, helt okej.
Nu måste jag fixa mig! Bussen går ju trots allt om 45 minuter ;)

Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem!


Min frukost


Natti

Hollywoodsfruarna är ju patetiska. Någon som håller med mig? Men jag kan inte låta bli att vara lite avundsjuk på deras flotta liv! Men blir man egentligen lyckligare av pengar? Nah, det är ju frågan.

Sitter just nu & pratar med min älskade pojkvän. Prioriterar tyvärr honom före bloggen så, vi hörs imorgon.
Godnatt <3

Ps. kul att det blir fler & fler läsare! kärlek till er (:


Hollywoodfruar!

21.00-22.00 på 3:an! Vem vill inte se?
Åh, vi hörs senare!


090914

hej heei .
nu kommer äntligen mitt efterlängtade inlägg om mitt hår.
ska säga er att igår , vart jag LIVRÄDD. jag inbillade mig att mitt hår skulle se ut som hejkomochhjälpmig. men det är väldigt snälla kommentarer jag fått om det änsålänge. tack och lov. dock tycker JAG att det är väldigt ovant , men det kommer väl med tiden i guess? skönt med lita förändring. Dock blir jag säkert "blond" senare igen. Men kommer köra på brunt ett tag i alla fall :)

nå vad har jag gjort idag? ja har först gått i skolan 9.15 - 11.30 inte helt fel eller hur? :))
efter det hem och fixa lite hemma. sedan in till stan för att träffa alma och maggan. underbart kul och så sjuukt längesen man såg dessa två tyvärr. Det får de bli ändring på !
Sedan bussen till råslätt för att kolla på min träning samt få viktig information om framöver. om man nu kan säga så. och nu sitter jag här och bloggar för er , härligt eller hur? :)

ska slå på CSY NY som börjar om en halvtimma. hur bra som hellst.
ne nu babblar jag bara på. får ingenting sagt känner jag.
blir nog inget mer inlägg ikväll. är supertrött och mitt huvud , ja det är som hiroshima(?) igen. SUCK!



HMMMMMM. vad tycker ni? Brunett eller den färgen jag hade innan?


Ala naturell

Nu för tiden förstorar folk sina läppar hela tiden. Inte bara läpparna, utan de förstorar även bröst, opererar näsor, gör ansiktslyft m.m.
Inte minst kändisar. Finns det någon riktigt stor kändis som är helt naturlig efter några år i branchen? Knappast va?
Och vi så kallade "normala" människor ser upp till dessa människor och klagar på våra egna utseenden hela tiden eftersom vi tycker att de är så snygga.
Men vad är det vi ser upp till då? Människor som har opererat sig från topp till tå. Det är inte rätt att vi påverkas av något som inte ens är naturligt.

Allt mer "normala" människor börjar också förstora sina läppar nu tycker jag, vilket är ganska sjukt. Varför inte stå för sina naturliga läppar?
Visst, jag kan faktiskt hålla med om att det i vissa fall blir snyggare när man förstorar sina läppar. Men i vissa fall är det faktiskt inte ens snyggt. Vissa ser ut som, jag vet inte vad.

Och vet de som förstorar läpparna om vilka biverkningar som kan inträffa? Haha, det är ju inte speciellt vackert iallafall.


Foto: BRITT-MARIE TOREGARD

Jag själv har ganska små läppar, och jag gillar dom. Jag skulle inte vilja spruta in något äckligt i mina läppar, aldrig.
Jag kanske är ytlig, men jag vill ha det så naturligt som möjligt.
Go naturell! :)


Jag gillar mina små läppar! ;)                             Ehmmmm, vore jag snyggare såhär? Ehm...








My love


Man kan inte annat än att älska min puppie


Hausaufgaben!

Hallo,
Ich mache meine Hausaufgaben. Das ist sehr blöd. Ich hasse deutsch blabla...
Alltså, tyska, det måste ju nästan vara världens fulaste språk ;) Sch chhh chhshch låter det ju som hela tiden. Och inte nog med det! De pratar ju baklänges också? Hur jobbigt är det inte. Tycker synd om tyskarna ;)

Tänk er världens snyggaste kille, och så öppnar han munnen och börjar prata tyska med dig: "schschhcshsch"
Genast skulle han inte vara lika snygg, right? (A)
De förstör ju deras image. Huhu.
Haha. Ska plugga vidare.
Auf wiedersehen <3



Sarah & jag i lördags




I´m back home!

Hej sötnosar!
Hemma från skolan, något tidigare än vanligt. Slutade redan halv 12, som jag trodde.
Åt en sallad innan jag åkte hem & nu sitter jag här ombytt till skönare kläder.
Trött på allt & vill bara dö för tillfället!

Vi hörs senare när jag troligtvis är lite gladare. Tudles :)


Rosa mysbyxor, självklart.



Morning babes!

Sovmorgon är så skööönt! Sov till 7! (Ja, för min del är det sovmorgon)
Ska strax ta bussen till skolan för att ha 2 lektioner (tror jag?)
Ska bli så kul att se Sarahs hår idag igen, brunt! :) En hårfärg kan göra så himla mycket.
Förhoppningsvis lägger Sarah in bilder på det senare! Tyvärr har jag själv inga bilder. Jag vet att ni vill se, men ni får hålla ut ett tag till! ;) Ni kommer att älska det lika mycket som jag.


Det här är vad jag har på mig idag

Ha en bra dag & skaffa bra betyg! ;)



sarah är brunett!

Hej på er :)
Då var det gjort. Sarahs hår är färgat, och det blev skitsnyggt! :)
Blir ett väldigt kort inlägg nu. Jag är trött & sängen ser grymt lockande ut, mmmm.
Dagen har iallafall varit väldigt lyckad tycker jag! Lite dåligt samvete har jag för att jag inte firade min älsklingsfarmor, som dessutom är bäst på hela jorden, men jag skickade med massa fina presenter, och jag fick ett gulligt sms tillbaka & en hundralapp skickade hon med hem till mig, så jag tror inte hon blev så ledsen, förhoppningsvis.
Spenderade ju i stort sett hela dagen med min pojkvän, som också är bäst på hela jorden. Väldigt mysigt! Hinner inte träffa varandra så mycket längre eftersom skolan är ivägen. Eller, mer för honom, som kommer hem ca. halv 5 varje dag(?) , hjälp. Till skillnad från mig som kommer hem ca. 2 iallafall varje dag! Aja, whatever.
Hur som helst, sovmorgon imorgon! Det gillar vi. Tror jag går i skolan ca. 2 timmar imon :) haha. Jag älskar min skola och mina tider!
Godnatt på er. :) Kul att så många läser våran blogg ;) Puss på er!


haha!



-

jag säger bara , OMG , jag är brunett.
kan någon nypa mig? känns som att ja drömmer.

God kväll ;)

Alldeles strax ska jag gitta vidare in till Sarah och färga hennes hår. Spännande!
Själv har jag också i stort sätt min naturliga hårfärg för tillfället, har äntligen fått tillbaka den efter blonderingen. Det tog sin tid. 
Lite kul att experimentera med sin hårfärg sådär tycker jag. Det tycker nog alla ;)
Ikväll är det Sarahs tur, hihi. Och jag ska färga det! Med hjälp av Sara, vilket inte lär behövas eftersom hon inte har sååå mycket erfarenhet, huhu.
Själv funderar jag på om jag ska ha min naturliga hårfärg eller om jag ska färga ljusare/mörkare? Eller lägga i några slingor?
Platinablont blir det nog aldrig igen iallafall.



blont (ungefär ett år tillbaka,jag var lite smått fjortis sådär)


eller brunt?

Vad tycker ni? :) Vad passar mig bäst?


TRETTONDESEPTEMBERTVÅTUSENNIO

hej alla glada, och ledsna!

jag sitter och lyssnar på Paramores cover av Kings of Leons 'use somebody', tycker verkligen dom lyckades riktigt bra där, sjukt bra är den! till och med sarah sa att den va lite bra, stort framsteg!
men iaf, så läser jag alla komentarer under där det står att KoL är mycket bättre, att paramore gjorde denna mycket sämre mm. men ska verkligen en cover vara bättre än originalet? själv tycker jag att originalet alltid är bättre än covers, originalet ska ju vara det, eftersom det är själva låten. vad tycker ni?
slänger in videon med paramores cover här under så får ni se vad ni tycker! (:




snart ska vi till sarah och färga hennes hår, ska bli sjukt kul och se hur det blir! i kväll kommer hon sluta som brunett, mums!

HA DET SKITFETT!

 

trettonde september nollnio.

tudeels :D
hur är de me er en söndag som denna?

här är det bara fin fint. alltid segt på söndagar , vilket jag inte gillar speciellt mycket. Idag blir jag även 16 år. Grattis till mejj ! :)
Jag fick min älskade jacka som jag föll för när vi va i stan jag och julia. mamma e bra påa tt köra grejjer som jag gillar! kommer förmodligen få en parfym av pappa med när han kommer hem från estland. han lär ju köpa på flygplatsen, det brukar han göra nämnligen.

annars vad händer idag? för mig skulle ja inte tro att det händer så mycket. måste ha med mig telefonen överallt då den förövrigt ringer 24/7 just idag . nehe?
av sara och julia igår fick jag en underbar rosa bolero/kofta. verkligen superfin ! jag fick även en hårfärg.. och jag ska säga er att jag är vettskrämd. jag kommer aldrig att våga färga mitt hår. men lär ju göra det ändå.
Måste bli av med icke färgat/slingat mitt hår oskulden nu eller? HAHA.

igår hade vi lite "party" här hemma då ja bjöd först på välkomstdrink á päroncider och persika/hallon dryck med frukt i. supergott faktiskt. till det vart det morötter och gurka m. homemade dipp. supergott det också.
under kvällens lopp hade vi faktiskt kul. annorlunda, men kul. :)

såg dock inte ut som på bilderna här nedan hela kvällen. bara den sista timmen, då jag lyckades hälla två deciliter cider över mig själv. hur lyckas man? det är trotsallt den rosa saken ja har på mig som ja fick av jull och sara :)












vågar jag !?!?



Right now


Äkta kärlek


Sarahs birthday!

Jag hatar söndagar. Men jag hatar inte söndagar lika mycket idag, för idag kommer min pojkvän hit! :)
Men det viktigaste idag är att SARAH FYLLER 16 ÅR! <3 Grattis gumman, du får ha världens finaste dag. Jag älskar dig & du är min bästa vän! (Sara med såklart)


haha, just nu. lockarna från igår, uppsatt i en bulle. sweet.


Fix & utgång







Bort med fjortisposen m. läpparna (:

Lockar & uppsatt  är underskattat. Det är så sjukt vackert.
Det blev också den gula klänningen ikväll. Det tyckte de flesta.
Nu ska jag fira Sarah.
Vi hörs  <3


love

What should I were tonight?


1

2

3


Vad tycker ni?


I love shoes

Glamourösa sångerskan Beyoncé Knowles, 27, är ute på turné och ett eget plan måste ha chartrats bara för att transportera hennes enorma skokollektion.Under loppet av en vecka sågs stjärnan ständigt i nya designerskor.

Ja, vem älskar inte skor? Jag måste erkänna att jag verkligen avgudar skor! Höga, låga, färgglada, neutrala, glansiga, glittriga... ALLA!
Men, vart går egentligen gränsen för hur skor kan se ut?


Fulsnygga... jag vet inte.

Jag tycker att de här skorna är riktigt coola, men endå väldigt udda. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka. Snygga, men samtidigt fula. Fulsnygga helt enkelt. :)


HOT OR NOT?
Vad tycker ni? :)





Platt hår?


Också från goldwell. ca. 120-140 kr! Spraya i håret när det är handdukstorrt
, ger bäst resultat!

Tummen upp för goldwell!

Nyss tagit en underbar dusch & känner mig som en helt ny människa igen! :) (Det har ni aldrig hört någon säga förut va?)
Sitter just nu med underbara mysbyxor och rosa härlig tröja med inpackning i håret. Inpackning från GOLDWELL såklart. Om man ska ha en inpackning så ska den vara bra och det får kosta det de kostar. De som finns i affärerna är bara, pffff, som starkare balsam.
Goldwell är iallafall det bästa jag vet. Finns att köpa hos frisören! Iallafall hos min, och min är den bästa (A) Jag klipper mig inte hos Bobby, men jag klipper mig på Salong New Style här i jönköping. Hon är sjukt duktig. Kan påpeka att både Sarah & Sara alltid klipper sig där också. Love.


Min favorit från goldwell, ca. 120 kr


Big no no ;)


shopping

Nu har jag & syster åter kommit hem från en liten shoppingrunda! Köpte bara en vinterjacka faktiskt. Var så nära på att köpa såååå mycket, men försökte hela tiden tänka "BEHÖVER JAG VERKLIGEN DET HÄR?!"
Jag är omöjlig när jag shoppar. Kan få med mig allting hem. Men idag var jag stark. Tro det eller ej, men jag är stolt över mig själv. :)



Jackan. Färg på vinterjackan är snyggt! Rött funkar.


Syster & jag tog även en fika. Åt något onyttigt för en gångs skull! Vilket är bra.
Kombinerade dock det med en nyttig juice som innehöll bla. morot!


And this is what I were today. Matchade med mina ljusrosa björnborg tygskor.
Lägg märke till vip påsen i bakrunden ((((: det är man värd.



090912

tjofrääs.
nå , vad händer idag?
själv så ska ja plocka iordning inne i mitt rum så ja kan sätta in dammsugaren och låta den gå där inne i en timma? Sedan blire duschen.
ikväll kommer ju tjejerna hit för att fira att ja fyller år imorgon. trevligt värre lixeem :)

kom även på att ja har namnsdag idag. Ett av mina mellannamn. woho ;) hahahaha

kanske borde ja sätta igång med städningen? uppdaterar lite senare.

Johanna & jag fixar oss





PARAMORE KOMMER TILL SVERIGE

jag är så lycklig, så lycklig! paramore kommer till sverige, den 30 november om jag inte minns helt fel.
adrig har artisten/bandet jag lyssnat på kommit till sverige, men nu! och jag MÅSTE GÅ!
det finns bara en sak som kan förstöra detta. jag har ingen att gå med! ingen som jag känner gillar paramore. kan det bli värre? nej.
så finns det någon vänlig själ som vill gå med mig? (a)

nu ska jag sova, imorgon är det match med b-laget, måste vara pigg då.
natti natti ;*


 
(: <3



ehm..

naee nu tror ja att ja snart ska sova . en sjukt kul kväll inne hos julia och många långa&härliga skratt och mycket sång. åh vad jag älskar er tjejer! obeskrivligt.

tänkte på hur ja såg ut för ett par år sen. eller aa, början på åttan till slutet av åttan. då fanns dock inte begreppet/ordet fjortis. det kom till i höstas skulle ja tro. men om fjortis skulle funnits då, ja då hade jag funnits högt upp på listan. smink hade ja överallt. mjo , ja hade foundation ( 4gånger för mörk, då ja tyckte att även det va för ljust) 10 lager bronzing puder oc även lite glitterpuder på det. hade även 5 lager bronzing ¨puder på hals/bröstkorg när man hade V-ringad tröjja. Detta resulterade till många förstörda kläder pga fläckar som inte gick bort och en väldigt fet hy med många finnar.
När jag sedan bestämde mig för att sluta med detta , så gjorde jag det. Inte lätt kan man säga då ansiktet inte haft direkt kontakt med solen då alla lager smink vart ivägen, så ja va vit i ansiktet, och ja menar KRITVIT, medans armarna hade lite färg.
efter att ha slutat med det har min hy bara mått bättre och bättre. göttans.

här kommer två bilder som jag och julia tog för 1.5 år sedan. man kan ju bara säga , herreguuuuuud.




man ser inte riktigt mina ränder , men ja orkar inte sitta och leta bilder nu tio över ett.
men ja hade ränder som visade vart sminket slutade. eftersom ja inte sminkade under hakan direkt haha .
alla har haft sina dåliga stunder i livet lixom ;)

ne nu ska ja sussa . hörs imorgon. sleep tight !


Videoblogg









21.16





äntligen fredag!

åh, denna dagen är verkligen efterlängtad!
plus att det var exakt nio år sedan planen flög in i WTC, hemskt var det! fattar inte vad det är för fel på folk egentligen, hur man kan vara villig att offra sitt och andras liv för en sådan meningslös sak som att åka in i ett hög hus. sjukt! så idag tänker man lite extra på alla offer och alla som förlorat någon i denna tragedi. tiden läker inte alltid alla sår.

skolan idag gick vi från åtta till tjugo i ett, härligt!
idag vid maten hände en väldigt kul sak! helt plötsligt när vi satt och åt satte någon på jättehög musik i högtalarna, de spelade beat it med micheal jackson och några började ställa sig upp och börja dansa. sedan ställde sig flera och flera upp och sedan var det fullt i gångarna mellan borden av mest tjejer som dansade, sedan började alla dansa en inövad dans. sjukt bra! och kul var det också, att helt plötsligt bli överraskad med dans mitt i maten (: antar att det var estet-dans klasserna. men tummen upp till dem, ni var jätteduktiga! (a

gick med julia på stan och köpte present till sarah som fyller år om 2 dagar! jag tycker vi lyckades väldigt bra, får se vad hon tkr om dem! har även väldigt ont i fötterna eftersom jag gick i klack, det blir lite jobbigt när man går med dem på kullersten! haha

nu måste jag städa upp här i mitt rum, ligger kläder överallt! jag är inte mycket till att städa, nog det tråkigaste som finns! sedan ska jag ha ruuuligt med mina små kompisar!

puss på't!




hittade en tunika som jag inte använt alls mycket,
har tyckt den var så ful. satte på mig ett midjeskärp
och den blev mycket roligare! blir kanske detta när vi
ska fira sarah imorgon!


ha det finfint!


IDOL

Har idol varit på fredagar förut? Gott är det iallafall. :)
MEN ÄR INTE ROBIN EN LITEN WANNABE MÅNS?


Måns några år tillbaka.



Robin, igår. Grym var han iallafall. Men är han inte en liten wannabe?


090911

heei allihopa :))
hoppas allt är bra med er ? här är allt superbra.
idag är det den 11 sept . då allt hemskt brukar hända. kommer ni ihåg World trade center? Anna Lindh?
förmodligen :P

kom till skolan för en lektion klocknio för att få veta att vår historielärare gått och blivit sjuk = inställd lektion.
då satt vi där , nästa lektion började nämnligen 10.45, och visste inte vad vi skulle hitta på.
tillslut stack ja och jull ner till stan och ja hitta varldens underbaraste kappa.
Den är ett MÅSTE i höst.
efter det väntade en timmes samhäll , då jag förövrigt satt och oroade mig för min telefon som jag 10 min in på lektionen kom på att ja hade glömt på skåpet!! Men ingen fara, den vart kvar som tur va.
slutade efter det , då läraren som va sjuk också skulle ha vår sista lektion. gööööttttt.

hämtade även mitt id kort idag. herregud säger ja bara . mer behöver ni inte veta:)



hade en sötare outfit  idag. gulligt. håret uppsatt som igår, + diadem med rosett
vit baströja- H&M
Jeans- CheapMonday
diadem m. rosett- gina tricot
sjal- vila
faith/hope/love/belive armband- guldfynd
klocka - DKNY. 


nu ska ja sticka till sara. ska förmodligen våldgästa julia. det gillar vi mkt ! :D



dagens shopping


looooooooooooooooooooooooove! HM, 500 :-


Fotoram, söt present (: hihi


Jag bara älskar det. Present dock.







shopping!

jag är sjukt trött! kom nyss hem från skola/frisör/shopping! plånboken har gått ner i vikt & mina fötter har plågats av mina klackar, haha! vi hörs senare.


GODMORGON!

Vem taggar skola? Inte jag! :D
Börjar 9 idag, slutar runt 1- som vanligt.
Efter det måste jag hem till min lilla puppy Baloo & sedan ska jag dra mig in till centrum igen!


Jag just nu. (Börjar det inte bli lite tjatigt med cambilder på morgonen? :D haha)



uhh

nu har jag sprungit. när jag var hemma bestämde jag mig för att springa ännu mer. nej jag mår inte bra ;P

nu ska jag duscha, och sedan blir det idol. vi hörs imorgon. ha det superfint!


Trött

Nu har jag pluggat. Sjukt tråkigt. Sjukt viktigt. Är det inte så?
Jag fryser verkligen ihjäl. Jag hatar höst & vinter rakt igenom. Min kropp är liksom cp (ja, fråga mina polare dom vet) för jag blir så sjukt kall hela tiden & ja. Mina fingrar blir vita/gula/blåa/lila och jag får ingen känsel i dom, lite scary :) Blir till att checka vinterjacka snart! Det behövs redan.

Just nu så funderar jag på att springa en stund, men ändå så vill jag inte. Men jag känner att jag måste. Vi får se hur det blir med det. ;)
Imorgon är det iallafall fredag! Det gillas starkt! Mina planer för helgen är att fira Sarah & träffa favoriten.
Vad ska ni göra i helgen? :)



goooooschh


090910

Chachaa allihopa :)

kom inte in på blogg.se igår så därför ingen uppdatering från min sida. tyvärr.
skulle hissat och dissat igår kväll . men det kommer ikväll istället.

dagen vart helt ok med matte, samhäll och matte. Korta och effektiva dagar. Me like .

dagens outfit;
blåvitrandig tröja - gina tricot.
jeans - cheap monday
armband - guldfynd.

håret är gjort så att jag satte upp lite spännen där bak för att hålla uppe det underbart fula väldgt utstående hår som blir av mitt självfall. Det blev hyfsat fint faktiskt (då mitt självfall brukar vara fluff på högnivå)..

Nej nu ska ja göra smoothie. mumma på det .


I love smoothie

Fixade nyss en smoothie! Jag bara älskar det. Utan youghurt, glass eller vad man nu lägger i. BARA frukt. Nyttigt & sjukt gott!

Tips: Om ni blir lite småhungriga och vill undvika att småäta så kan ni dricka ett glas vatten. Du blir faktiskt mätt & lurar på sätt och vis din kropp!
Men överdriv inte detta som jag gjorde ett tag. Hoppa inte över maten och drick massa vatten istället. Man mår inte bra. Faktiskt.

Jag har tänkt på en sak. Det är egentligen nu som ung man kan äta saker utan att gå upp för mycket i vikt. Nu ska man egentligen passa på, eller hur? :) När man är gammal måste man ju tänka sig mycket mer för vad man äter. Right?
Så, pass på och ät vad du känner för utan att må dåligt! :)


Min smoothie, ENDAST frukt.



Suck...

Fick nyss en länk till en mycket patetisk blogg där man kan läsa lite som han skrivit om våran blogg. Personen tror sig att vara något. "Threefaces, fjortisblogg blablablaa". Ah, det bästa du kunde komma med eller? ;)
Men har du tänkt på att jag & mina bilder tar upp i stort sätt hela din blogg? Det kan ju inte betyda något annat än att du verkligen älskar våran blogg och är besatt av mig/oss.
I know you love me. ;)

Är jag hans idol, eller... hans gud? :)
http://carefacejonkoping.blogg.se/        



Suck... ;)



Saras mamma i tidningen

Jag vaknade av att min lilla valpis ylade & att mamma berättade att Saras mamma var i tidningen, haha!
Alla måste se Saras söta mamma. :)
Iallafall, min buss går snart & jag är inte taggad för skola.
Matte, samhäll, matte idag. Ingen hit precis.



Tröja- Gina (ja, den är lite stor)
Halssduk- HM
"Skärp"- HM

Jag bloggar när jag kommer hem. Kyss!


Mys & idol!

Var som sagt uppe på hovet & kollade match förut. Dom förlorade. Men jag gjorde så gott jag kunde :( jag skrek och skrek. Haha! Men dom kom 2:a, och det är bra det med.

Idag var jag & Sarah även och tittade runt lite i affärerna på stan. Då hittade jag ett par hemska jeanslegins. Vem vill ta på sig ett par såna!? Vill dom göra oss till emo/punkare/pippi långstrump or whatever allihopa? Hjälp.
Visst, jag gillar mode, men ibland är det verkligen bara för mycket.

Hemska jeanslegins

Sängen ser grymt lockande ut nu, och jag ska titta på idol. Hann aldrig det igår. 
Imorgon börjar jag tidigt. Suck.
Vi hörs imorgon, ha en fin kväll!


fotboll

nu ska ja och hunden ta och promenera till hovet och kolla fotboll. har ju lovat sara som tjatat så många gånger :)
hörs när jag är hemma.

Träning

ska ut & springa! vill bli snyggsnyggsnyggare :)
Sen måste man ju dra sig till hovet för att checka DM finalen.
Ok, jag är stressad.
Kyss!


Dags för träning. Är inte denna blåa färgen på min träningströja helt underbar?

JAG GILLAR INTE PLUGG

suck...


090909 (:

ciao alla!
sitter och övar lite smått på italienskaglosorna, men det blir ganska svårt att konsentrera sig, börjar verkligen få fjärilar i magen, eller hur man säger haha. 

hade estetisk verksamhet i skolan idag, och jag valde teater/drama (fråga mej inte varför, blev bara så haha) och jag gick och klagade hela morgonen över hur dum jag varit som tagit teater/drama. men det visade sig att det verkligen var jättekul! vi hade samarbetsövningar och lära känna lekar och det var hur roligt som helst. så tummen upp till det (:

sen är det en sak jag gått omkring och tänkt på. som många vet så finns det en del på per brahe som har sin egna stil, verkligen sin egna stil. och jag kom på mej själv med att sitta och beundra dem. för det första, jag har inte ens den kreativiteten att ens komma på att ta på mej kläder som en del har på sig. andra är att jag skulle aldrig våga gå runt i något som man vet att folk kommer titta på för att det är så annorlunda. 
så jag beundrar verkligen dom att dom är så modiga, särskillt idag när nästan allt handlar om utseendet. jag önskar att jag vore så modig ibland.

men nu måste jag packa väskan! vi syns!



bilden tagen i julias bil haha (:
har börjat fundera lite på lugg igen,
men kan inte bestämma mig. hjälp?



home sweet home

Hemma efter 2 lektioner i skolan :) härligt härligt. Mysigt plugg väntar, haha. Det blir ju vad man gör det till, right. Får ju inte glömma Sarah mycket smarta pluggtips ;)

Dagen började med att jag tog bussen till centrum. Satt stel som en pinne eftersom en läskig "emo" satt jämte mig, snyft. Och om det var just du som satt jämte mig så kanske du inte behöver ta åt dig, satt nämligen jämte fler än en, hihi.
Mötte sedan upp Sarah & vi tog en fika på waynes! Mysigt.

'
Fik & "plugg", nej plugg blev det inte.

När vi satt på waynes såg vi några snygga buisnessbrudar. Moah, sån ska jag också bli. Rik & het. Nice.
Men allting förstördes när den ena satte en ful grön ryggsäck på ryggen. Jag menar, eu?



Källa: http://media.ebaumsworld.com
Tänk er en sån här tjej med stor scoutliknande grön ryggsäck på ryggen. Vackert?


Avslutade skoldagen med en lunch

muuuuuuummmms

Vi hörs senare!



090909

Good morning!
 Sussat sött? Det har iallafall jag. Sov till 7! Underbart. Har i stort sett aldrig någon sovmorgon i veckan. När jag börjar kl 9 går jag endå upp vid 6, halv 7, haha. Och helgerna, ja, ingen sovmorgon där heller.
Idag börjar jag iallafall kl 11 men hade tänkt att åka in något tidigare och möta upp Sarah eftersom jag redan är klar & är en så otroligt bra vän! Hon har ju lååång håltimma. Sånt suger. Håltimmor borde inte finnas :)
Vi hörs när jag kommer hem.




Sjal- Köpt i London
Brun baströja- HM
Ring- Köpt i London (Alla älskar den!)
Till detta bär jag även jeanlegins & ett par pumps!




hej!

vad gör alla?
jag sitter här och börjar bli lite smått nervös, vi spelar DM-final imorgon kl 18.00 på hovet, hovslätt, mot värnamo. om vi vinner detta blir vi bäst i småland. skulle vara så sjukt kul! så kom och heja på oss imon, jättekul om så många som möjligt kommer!

har inte jättemycket att skriva om, får se om det kommer något inlägg imorgon efter matchen, brukar ju vara helt död efter matcherna.

ha det bäst!


 
gjort en brun slinga, inte jättemycket skillnad,
men kul med lite förändring sådär (:




jag-vet-inte-vad-jag-ska-skriva-som-rubrik

Plugget halvklart & jag har träffat min underbara pojkvän. Han är obeskrivligt bra verkligen, & han är den bästa jag vet, helt klart. Har myst på rummet med tända ljus och bara haft det mysigt, haha.

Hörde rykten om att jag börjar runt 11 imorgon? Nu är jag förvirrad, haha! Får ta och ta reda på detta innan jag går & lägger mig. Jag slutar trots allt vid 13.00 varje dag så, 2 timmar är ju inte överdriver jobbigt. :)

Någon som har missat idol!? Jag har! Får gitta snabbt till TV:n och titta! Om det inte redan har slutat såklart. Efter det så blir det en lång dusch, sen sängen.

Måste också visa hur snygg min hund blev när han sprang in i våran lilla söta gran, haha.
Vi hörs imorgon!


Baloo


Plugg Tips.

Alltid svårt att veta HUR man ska plugga. eller det är det för mig i alla fall.
har en historieuppgift att göra, i och med att vi inte hann med att göra allt på lektionen. Själv så tycker jag att det är mycket lättare och bekvämare att skriva på datorn. och för mig går det även snabbare. 
jag är perfektionist inom handskrivande och inlämningar, så jag har jätteproblem med att lämna in något som enligt mig inte ser bra ut. Och även om någon säger att det är jättebra så kan jag inte.
Men för att få så bra arbete som möjligt, eller få det gjort över huvudtaget kommer det en liten lista här.







vilken dålig bild det blev ! drar det här under också ifall det inte syns så bra;
* tryck bort internet så att det inte fungerar på datorn (självklart inte om du behöver internet till uppgiften)
* Ställ fram ett stort glas vatten och en skål med snacks ( själv äter jag alltid nötter)
* Tryck fram en bra spellista som du inte störs av/sjunger med i.
* Bestäm dig för att skriva/plugga, då kommer du att göra det! tänk att ämnet är roligt , oavsett hur tråkit der än är, det kommer att gå snabbare!

detta fungerar alltid på mig . och jag är alltid nöjd med mina resultat !









Hemma

Kom hem ganska nyss. Helt ensam hemma vilket är SKÖÖÖÖÖÖNT med stora bokstäver.
Dagen började som sagt med tyska. Måste påpeka att jag var HELT ensam. Eller visst, vi var 2 st. Läraren & jag, haha! Men lite privatundervisning har väl aldrig skadat? :D
Avslutade dagen med lunch, as usual. Föresten, hoppas du trivdes på kitas Abbi!

Nu ska jag ta tag i lite av plugget. Det hatar jag. Men vill man ha en framtid så, haha. Bara att ta tag i det.
Ska troligen vara med min favorit sen också. Vi hörs senare!



Dagens lunch


Good Morning Love.

Hei :)
nu har ja gott om tid på mig . börjar kvart över nio och bussen går 8.31 så det så . heh.
har sprayat mig i min cucumber&melon som jag fick från min bror och hans tjej efter de va i New York.
Så nu luktar jag kändis (Ett märke som används flitigt av kändisar) hahahah, ett viktigt tillägg det där. !! HAHA
har för mig att jag läste någonstans att Beyoncé använder den. Kul att veta ;)
Ska visa upp flaskorna senare. Detta är ingen produkt jag andvänder ofta , jag är så rädd att den en da kommer att ta slut. När den dagen kommer ska ja banne mig ta mig till NY för att köra nytt. så är det !

nej kanske borde kolla klockan så man inte kollar FÖRSENT till den andra bussen?
den går 31, räcker att man går 5 ihalv :)
pusssss :*

 
visingsö.


8 september

Godmorgon alla morgonpigga!
Klockan är 7 och min buss går om 14 min, woho.
Sjukt kallt idag, tycker jag iallafall. Blir nog att dra på några vantar, haha!
Har inte tid för att blogga nu, men vi hörs senare. Jag kan ju  inte komma försent till tyskan, skulle ju vara förfärligt. Puss!


Såhär ser jag ut idag



7 september

ciao alla kära bloggläsare!

jag har precis blivit utsedd till världens sämsta bloggare av julia. så jag skulle vilja tacka min engelska lärare lisbeth och min italienska lärare christer för att de ger mej så underbart mycket läxor och glosor! tack! (:
haha men strunt samma, italienska är jättekul och ett väldigt vackert språk, och christer är en jättebra lärare så det gör inte så mycket att man får lite läxor. men 50 glosor kanske är liiite för mycket?

tja, min dag har väl inte varit särskillt speciell, sovmorgon, italienska, naturkunskap (5/5 på lövprovet, jippi haha), lunch med lilla sarah som kom och hälsade på oss på per brahe, steven, michel och någon kille mer, klassråd och engelska. sedan väntade jag 30 minuter på tinn, som var oerhört seg, och tog sällskap med honom på bussen hem. alltid trevligt!

fått reda på med att vi har skolfotografering på måndag, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. några förslag? det hemskaste är ju att alla jönköpings gymnasieskolor kommer se detta. usch hemska tanke. 

nu måste jag fixa iordning för morgondagen! 
arrivederci l'amico!





kände för en liten bild här (; sov gott!





Sussa sött!

Kom nyss ut från duschen, vilket är en underbar känsla. Nyrakade ben, nyduschat hår & hela rubbet! Mmm...
Klockan är bara åtta, men jag hade tänkt att jag skulle krypa ner under täcket endå & titta på film. Tittade bara på halva filmen igår eftersom jag nästan somnade vid halv 11, haha!
Filmen var ju sådär, hitills iallafall. Men det är ju trots allt inte varje dag man ser Zac Efron sitta på en häst! Haha, vem gillar inte?
Bloggar inte mer för ikväll, men vi hörs imorgon.

Dröm sött allihopa! Det ska jag göra ;)



Såhär mysigt har jag fixat det! (;


sopor ska tydligen vara snygga.

ja vart inne på google och letade runt lite bilder. En bild ploppar upp och ja ser att det är en Louis Vuitton skräp påse. skojar dom eller ? Haha , nu ska ju sopor se snyggt ut också . woho! kan ju undra vad de kostar ..

Det kliar i mina fingrar nu när ja sitter och kollar på massa underbara kläder på datorn. Jag välkomnar gärna hösten , då man använder mitt absoluta favoritplagg; kofta!
hur kan de vara så underbart fina? hmm. 
på tal om internet shopping så kommer jag ihåg att jag beställde ett par skitsnygga jeans från topshop i november förra hösten. Jag hade provat dom i butik och de satt så sjukt bra.
ja klickar hem dom och när jag får hem dom och sätter på mig dom, ja då är dom förkorta. tror jag höll på att dö när jag såg att de inte räckte i längden. De hade skeppat jeansen från england och jag blev sur bara för att de hade passat så bra i affären.
har detta hänt er?

nu, dags för annat : )


sedan när ska sopor vara snygga ? (:







090906

Om julia nu har pyntat sin loggis med burburry. ska ja då ta Louis Vuitton ? hahahahahah
som julia sa nyss att jag missade bussen är helt rätt . eller det va så att bussen va 2-3 min för tidig, vilket det tar för mig att gå till busshållplatsen. men det kom ju en som kom prick i tid med . det är jag mycket tacksam för,!

Hade hål idag i 2,5 timma och då stack jag till PerBrahe gymnasie och träffade mich, stev , diana och ngn mer kille (har ingen aning om va han heter haha). Det va ett bra tidsfördriv och man skrattar en heeeel del med de :)
När man senare kommer tillbaka till skolan för att hämta matbiljett säger Anne, " Jo du sarah, ni har ingen spanska idag". Jag ba skojar du med mig. Sedan sa hon ju att ja skulle ha kommit vid 11 för att kolla upp det , trög som jag är glömmer jag det och är inne i stan i 2,5 timmar, då jag kunde ha varit hemma.
Himla bra eller hur? 

På tal om något helt annat , va det förresten någon mer än jag som missade premiären av Antm 12 igår?
Ville ju inte missa det. Får kolla på youtube om det finns . förmodligen på engelska men wtf, det ska ses ! :)
har heller inte hört det senaste om Paris Hilton My New BFF 2. det är så sjukt underhållande då tjejerna är helt desperata i henne och slåss för att få vara hennes BFF. Löjligt men kul!

Vi hörs senare ikväll hörrni :)



Dagens;
skjorta från gina tricot.
till det hade ja mina blåa cheap monday.






powerwalk!

hemma från snabb promenad, mahah!
nu ska jag äta.  puss!



Dagens kvällsmat


Maten utanför dörren

Dörrklockan ringde nyss & jag hämtade matkassarna, haha. Det är inte alla som får maten levererad utanför dörren, right? ;)

Måste gitta! Vi hörs.


Bjuder på denna :)


Läxbok

Dagen började med att jag sprang till bussen & Sarah missade den. Åkte förbi henne med bussen och hon såg ut som en frågetecken, haha. Lite kul.

Sprang också in till rektorn idag & vem hittar man inte där!? Abbi! :) Om du börjar med oss så säger jag bara,  hjärtligt välkommen! :D

Nu har jag fixat en bok att skriva läxor & sånt i. Vem klarar sig utan en sån egentligen? Ni som gör det, jag beundrar er! Haha.



Om man ska ha en läxbok ska den vara snygg. Mjauu.


Tudilu !

Godmorgon alla söta bloggläsare!
Ska gitta till bussen när som! Underbart att ha sovmorgon på måndagar. Det behövs (:
Vi hörs när jag kommer hem!



Såhär ser jag ut idag. Lite smått misslyckad bild sådär!

Halsdduk- det ni! :)
T-shirt- Bik Bok
Jeans Legins- Vero Moda


Kärleken Checkar In

Nu har jag verkligen finslipat spanskan, det är så härligt att lära sig ett nytt språk. verkligen.
snart börjar det film på 3;an med Jennifer Lopez och Ralph Fiennes i huvudrollerna.


"Marisa Ventura(J-LO) är en ensamstående mamma som bor i ett av New Yorks mindre exklusiva områden med sin tioårige son. Hon arbetar på ett av Manhattans finaste hotell och en dag när hon smygprovar en kvinnlig gästs kläder möter hon en högt ansedd politiker vid namn Chris Marshall(RALPH). Marisa och Chris blir omedelbart attraherade av varandra och tillbringar en kväll tillsammans. Frågan är dock hur länge Marisa kan låtsas vara någon annan än sig själv? Och hur kommer Chris att reagera när han får veta sanningen?"


Jag har sett filmen innan och tycker att det är en underbar kärlekshistoria. och jag tvekar inte att se om den. vilket jag ska göra nu. hahah. Det är ett bra filmtips ifall ni inte har något att göra ikväll.


tjaa, detta va nog allt jag har att skriva ikväll. skriver mer imorgon. kanske hinner med ett snabbis inlägg innan bussen imorgon ? Ja det får vi se. Men tills dess, ha en superbra söndagskväll!


Zzzzzöndag

På sätt och vis så hatar jag söndagar, men samtidigt gillar jag dom.
Just nu sitter jag här med ansiktsmask och inpackning i håret. Underbart. Försöker att göra sånt här väldigt ofta!
Tog ett varv på elljusan innan, jobbigt med tanke på hur förkyld jag är, haha! Fick knappt någon luft, men jag står inte ut med att inte röra på mig. Det kanske är farligt men, so?



Slänger in några bilder från de senaste dagarna


På väg till Visingsö (Jag satt instängd bakom MASSAAA packning, haha)


Visingsö


Jag & Tiba, ett inte så lyckat försök till att leka Titanic på väg hem på färjan :)


Nu blir det till att bädda ner sig i sängen och titta film. Det blir Live your dream. Ingen aning om den är bra, men Zac Efron spelar som huvudperson, haha.
Tudles!


Live your dream






ett, två, tre ..

sitter här hemma med en påse naturgodig och gör spanska. ska lära mig siffrorna, 1-10 tills imorgon , och det är inte alls svårt. Jag får in mina förra kunskaper i franskan (okej inte mycket men lite) och det gör allt mycket lättare. Det är faktiskt väldigt lika språk, fast ändå sååå olika.

uno                                                un
dos                                                deux
tres                                                trois
cuatro                                            quatro
cinco                                              cinq
seis                                                six
siete                                               sept
ocho                                               huit
nueve                                             neuf
diez                                                dix

stavas inte lika , men de låter rätt så lika till 6, sen låter de olika.

senare ska jag också börja plocka upp lite på mitt rum. det ser ut som ej kom och hjälp mig. och det trivs jag inte i! det ska va städat , så som julia skrev nedan. Vi har även införskaffat oss en damsugare, som går av sig själv!
hur underbart som hellst. inget mer dammsugande för min del. bara sätta på , låta den gå i kanske en halvtimma , sen är det dammsugat. Helt perfekt för min del då jag tycker att dammsuga är det värsta/tråkigaste som finns..

Nej , nu ska ja banka in de sista på de spanska orden så ja vet att dom sitter tills imorron. Spanska är faktiskt kul! :D



bilder från resan till visingsö ! :)

EDIT; Hade lyckats skriva fel på spanskan ändå. Nu står det rätt ! :)


16.16

Jag har tagit tag i plugget nu. Visst, det var bara några glosor egentligen, men ja.
Nu blir det till att städa rummet. Jag brukar faktiskt ha ganska bra ordning i mitt rum, men det behövs endå. Jag städar hela tiden (: fräääääsht ska det va.
Garderoben är mindre ordning i. För mycket kläder, och jag vill ha nya. Jag vill att nästan allt ska bort. Gott att man får sina nya pengar när som. Men vart räcker 1000 spänn eller vad det är man får? Nej, ingenstans.




Jag just nu
Ny
Kofta från MQ ca. 600:-
Rosa mjukis, såklart!

Julia namnskrift

S

S som i söndag, s som i sliten! Jag vaknade vid 10, vilket är väldigt sent för att vara mig eftersom jag i vanliga fall går upp vid 8 på helgerna.
Natten var werd (stavning?). Vi skulle ha "lan" enligt dom, men det blev det ju verkligen inte. Lika bra det!

För två år sedan tillbringade vi denna  helgen tillsammans också. Vi och några andra. På morgonen när vi skulle äta frukost svimmade jag plötsligt och trillade av stolen, haha! "Vaknade" av att jag låg på golvet och det jag sa var "vad gör jag här!?". Sen började jag skratta eftersom allt kändes så dumt. Men jag slutade skratta  när jag kände hur ont jag hade i huvet från när jag trillade. ;) Ni skulle sett Saras min. Den var oslagbar. Hon såg skiträdd ut. Haha!

Men vad händer idag?



Blir säkert några ändringar, som vanligt! Haha
Julia namnskrift

Nattbloggning

Klockan är över 3. Och här sitter iag & Sarah. Sara ligger i sängen och sover, haha! Jag & Sarah låg också där nyss. Lyckat.
Vi har kollat på Män som hatar kvinnor. Jag fattade ingenting. Kanske för att jag somnade.
Fick nyss sms av mamma om vart jag är, haha! Kul att hon är vaken.
Jag är övertrött, vi hörs imon. Natti!



Oj, vad man hittar saker på Saras dator. Skadeglädjen, den ända sanna glädjen, är det inte? ;)

Julia namnskrift


sovaholic, shoppaholic och fikaholic.

hej igen . nu är vi alla tre (sara, en sovaholic, julia,en shoppaholic och jag, en fikaholic)  samlade hemma hos sara för en mycket rolig natt . hur kul ?? :D
måste även tillägga att jag verkligen inte gillar saras inlägg nedan, då jag verkligen inte gillar paramore ett endaste dugg . måste dock säga att jag ÄLSKAR john legend ! hur underbar är inte han då ?
bättre än EMO musik !  :D

vad tycker ni !? :D

nu ska vi tre mysa ! vi hörs imorron !
pussheeeieiii .


(sara, julia och så jag )

Sarah namnskrift


paramore - let the flames begin (live)

jag älskar verkligen paramore. eller nej, jag älskar inte dom, jag är besatt av dom.
detta är varför, de har inga dåliga låtar, inga alls. och det är ovanligt.
så ta en liten stund och kolla på denna videon, tror detta måste vara ett av deras bästa uppträdanden.
om ni inte har tid så lyssna från 4:20, deras outro är värt guld. men vad är 2 minuter av ert liv? (: 





detta är äkta kärlek <3


Sara namnskrift

Mjau

Jag ska snart gitta till Sara. Måste jalla lite eftersom det är så sjukt långt till henne. (Jag bor mycket närmare centrum än henne)
Alla som är på fest kan gå & dö.


Hello Julia! Ehm, just det... Kitty!

Julia namnskrift


tjingeling ((:

jag börjar bli riktigt aktiv här! och det är ju bra, har fått massa skäll av julia & sarah så det är väl dags att börja skriva! haha
var på råslätt och åkte den legendariske virvelvinden med sarah, elias och tommie (julia och johanna åkte i en egen). snurrade sjukt mycket men kul var det! vann även en hallo kitty aka kitty katty (haahaha) ballong grej som piper, som jag och sarah gick runt och lekte med (A) så vi hade nog ganska kul i alla fall, även om vädret och omgivningen var tråkig.
snart kommer sarah & julia in hit och vi ska ha massa roligt, vilket man alltid har med dom! plus att jag ska försöka tvinga i dom finska piroger, det godaste som finns. det måste vara det bästa med finland!

ha det så bra,

 Sara namnskrift





jag älskar lockigt hår (a)

mmmm..

Jag är ganska tom i huvet. Men sjukt full i magen. Te är underskattat. Haha!
Väntar på svar från Sarah & Sara angående kvällen.
Vi hörs!




Min kvällsmat. Julte är underbaaaaaaaart!

Julia namnskrift


hejhopp

hemma från råslätt ! träffade mish ille och tommie . me liike !
ikväll skulle ja tro att det blir tjejkväll med sara och julia . skönt.
och jag har verkligen inte något att skriva. så vi hörs imorgon eller något.

bilden snodde ja från rebecka.

hoppas ingen förväntade sig att man skulle se fräsh ut på visingsö . hahahahah ;)

Sarah namnskrift


20.20

Jag joinade till råslättsdagen. Det regnade, var massa småbarn & jag höll på att spy när jag hade åkt virvelvinden(?)!   Men, jag vann en Hello Kitty. Mjauuuuuuu!

Men vad händer nu?
Tjejkväll/party
Jag antar att Sara(h) x2 föredrar tjejkväll today.



Haha, jag innan jag stack.(älskar fula effekter på camen)


Julia namnskrift


råslätt

hejj bloggen.

idag for vi in till råslätt för att hjälpa bror och hans klass i Stadsgårdstrofén
(bidrog till en andra plats . inte dåligt !(A) ) . tog med mig sara för lite sällskap.
träffade även lite gamla lärare vilket vart sjuukt skoj!
har även planer på att åka dit senare , då mich och ille kanske kommer.  måste ju åka virvelvinden (LEGEND) .

ne ja har verkligen inget att skriva om . skriver förmodligen senare.

pussssss :*
Sarah namnskrift

Fag-hund

Min hund är inte en vanlig hund, han är världens sötaste bästa hund som klär sig sjukt bra i rosa! Men liiiiiite fag är det. Men han är het. Lägg märke till hans underbara hundhalsband jag har fixat till han!




Min underbara Baloo

Julia namnskrift

Bara töntar som rider?

Då var man hemma från stallet. Min grupp är faktiskt ganska dålig. Jag har hamnat så fel, haha!
En sak jag stör mig på är att det är så många töntar som rider. Det är faktiskt nice tjejer som rider också. Alltså, hjälp helt enkelt.

Vad tycker ni?




Bara töntar som rider? Not :)


Julia namnskrift


23.23

Nu är jag hemma. Igen. Min pojkvän är väldigt duktig på att laga pizza, haha :) Jag älskar honom.
Jag är sjukt trött & sängen är lockande. Blir till att gå upp vid 8 imorgon, som alla andra lördagar, woho. Stallet baby! Men det är det värt.




Johanna & Sarah på färjan till visingsö

Julia namnskrift



kort och enkelt

blir en mysig hemma kväll med kycklingpaj & en stoor kopp te.
både skönt, gott & behövligt.

mycket kort inlägg. men wtf ;D
Sarah namnskrift


home sweet home

Nu är jag hemma! Och det var faktiskt ganska kul på visingsö. :) Men mer om det senare, nu ska jag gitta vidare till min saknade pojkvän. Ha en fin fredagkväll allihop. ;)



f

Jag just nu


hemmmmma .

hemmmmmma .
gu så skönt! har haft hyfsat bra dagar på visingsö. grejen va ju att vi skulle lära känna vår klass. vilket vi faktiskt gjorde. det kom även tvåor och treor. igårkväll kan man ju lätt säga att det var sjukt packat inne i vår stuga. 
kul vart det också. Lite dumt att inte alla vart med till visingsö. De har missat en del i "lära kännandet".
Också lite jobbigt att åka diit när man är förkyld. Blev sjukt hes också, kan ja bara inte bli frisk!?

bilder lär komma, har nyss hittat min sladd till mobilen som man kopplar till datorn. gissa vad som händer då?
jo självklart cp;ar allt och det vill inte fungera . superbra !
men det kommer det kommer.




Sarah namnskrift

3 september 2009

mitt första inlägg! wohoo
antagligen fick jag uppdraget att att hålla denna blogg uppdaterad medan julia och sarah är på visingsö, minst ett inlägg om dagen, men vi ser ju hur det gick! men jag var väldigt stressad igår och hann inte lägga in något (jag somnade när jag kom hem och sedan kollade på män som hatar kvinnor, sen blev klockan väldigt mkt och jag var ju tvungen att checka bilddagboken och så innan jag gick och la mej) så jag tycker jag har en väldigt bra ursäkt för det! (A)
och för er som inte sett män som hatar kvinnor, SE DEN NU! bästa svenska filmen som finns! helt sjuka och äckliga gubbar det finns! nu vet jag ju att det bara är film men det läskiga är att det finns sådana på riktigt! usch.

idag var det skola för mig, som de flesta andra 16 åringar, 8-16.35, längsta dagen idag, men kunde varit kort för vi hade två feta håltimmor på en och en halv timma var. men de gick ganska snabbt för vi satte oss på claras och andra håltimman satt vi och hade kul i korridoren. peset måste vara härligaste skolan, och klassen är galet najs!
sedan var det raka vägen hem, bussen var seg och jag kom en halvtimma försent till träningen, det verkligen ösregnade så vi tränade en halvtimma, sen jag kom hem och tog en lååång varm dusch. galet najjz. sen blev det lite läxor och nu sitter jag här och försöker förstå mej på detta. fattar inte så mkt men julia och sarah får väl lära mig hur man gör när de kommer hem (:
nu sitter jag och lyssnar på nån arablåt jag fick av elias, faktist så är den ganska bra haha!
detta blev ett långt inlägg så jag hoppas julia och sarah är nöjda!
ha det bäst!

Sara namnskrift

tudles

Känns lite tjatigt, men jag säger det igen- NU ÅKER VI.




Osminkad, men vem bryr sig..? Sjuk, ja! Ser inte mina fingrar väldigt svullna ut!? haha


Snart bär det av

Snart så åker vi!
Äntligen fått svar från Sarah och hon verkar inte vara sjuk. Inget hon har nämnt iallafall?
Jag är knappt taggad alls för tillfället. Men jag har med min bästa vän i väskan, alvedon, så allt ska nog lösa sig.
Ja, jag tycker synd om mig själv! Medlidande tack.



Visingsö

Julia namnskrift

Tidsfördriv

Det är en timma tills bussen går. Fast hoppar nog bussen och ber mamma skjutsa oss istället. Bussar är så äckliga. Varför inte utnyttja mamma när man väl kan? :)
Jag har väldigt tråkigt. Mest av allt skulle jag vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och bli frisk. Men jag är ingen tönt som stannar hemma för minsta lilla. (Okej, jag har feber typ, jag borde stanna hemma egentligen)
Just nu väntar jag på att Sarah ska vakna. Förhoppningsvis är hon inte lika dålig som jag!




Min & Sarahs humor upp i dagen! Haha! Passande bild med tanke på hur cpiga vi är för tillfället...

Julia namnskrift


jag mår piss!

Jag vaknade mitt i natten och mådde sjukt dåligt. Nu mår jag ännu sämre. Jag tror jag är sjuk. Men jag ska till visingsö med Sarah endå, lämnar inte henne, huhu. Vi får se hur detta går.



En sjuk Julia?

 

Julia namnskrift


GODNATT

Tänkte dra mig till sängen och sussa! Man blir frisk av att sova mycket, eller hur? Det har jag för mig iallafall!
Jag och Sarah mår piss. Sarah smittade troligen mig när jag drack i hennes vitamin well flaska så nu har vi det likadant. Dunkande huvud, halsont, fryser ihjäl samtidigt som vi dör av värme. Men vi går på alvedon & ipren, mmmmmums.
Vi kommer tillbaka på fredag! Sara ska blogga nu med. Vi kanske MMS:ar bilder till henne som hon får lägga ut här! Sakna oss inte allt för mycket!
xoxo

Julia namnskrift


åh.

nu mår ja skitdåligt. dags för mig att sova. går just nu på ipren och halstabletter.ipren och jag är nu bästa vänner. måste vara bra tills imorron.
kan tänka mig att febern lurar också , då ja ena stunden ffryser ihjäl . andra svettas jag som en gris.
men nej, nu ska ja vila upp mig. vi hörs om tre dagar. hoppas dock att sara slänger inlägg minst en gång om dagen ;)

(under de tre dagar kan ni ju ta och lyssna på denna? )
tänk att jag, just jag , stog den 28/2-09 i KB hallen, köpenhamn, och lyssnade till denna underbara männskan. minnen åh.



Sarah namnskrift

Visingsö nästa

Hemma från stor inhandling av mat med Sarah & Tiba! Visingsö kanske blir ganska kul iaf..? Det blir som sagt vad man gör det till! Men det skulle inte förvåna mig om jag och Sarah blev sjuka och fick ligga där, haha!
Träffade också min saknade pojkvän en snabbis! Underbart.
Nu är min packning klar. Nästan.

pack

Packning för 2-3 dagar..?

Julia namnskrift

"powernap"?

det är så super att gå korta intensiva dagar. man kommer hem vid 2 och har irincip hela eftermiddan framför sig.
istället för att sluta 4 komma hem, äta träna duscha plugga sova. så vart det innan i alla fall.
dock ska ja inte träna idag heller . idiot förkyldning som jag dragit på mig. kan den inte bara försvinna??
i alla fall, tog en liten "powernap" innan, förmodligen första gången jag någonsin har gjort det. mitt huvud är som en bomb. min hals går inte beskriva. det va skönt att vila upp sig lite.
nu blir det packning på hög nivå, ska strax in till stan och fixa till mig ett abbonemang till telefonen. sedan blir det moppe till willys för att inhandla all mat till trippen. härligt.
nej nu. packing !

lovviiiieee Sarah namnskrift

090901

hemmaaa. eller , varit hemma en bra stund nu. välkomnades i alla fall av en mycket glad&orolig hund.
(han har varit hemma en timma själv den stackarn.)
skolan idag vart inget speciellt. historia, engelska , svenska. på svenskan togs det dock upp vad man skulle ha med sig till vårt läger på visingsö. Vi åker ju imorgon. Har jullebulle med mig och vi kommer ha sjukligt kul.
det har vi alltid då menar ja alltid! ;D

ne nu ligger hunden och drömmer något , tjuter i heeela huset. Och han snarkar som en man/gubbe. riktiga och höööööööööga snarkningar. jadu, han fortsätter överraska . hahhaa



"blus" - bikbok
jeans - cheapmonday
skor - converse
+ inget smink. härligt !

Sarah namnskrift


Plugg

Plugg är nog det värsta som finns, men det viktigare som finns, typ.
Nu ska jag göra skiten för att sen ha allt gjort!
Sen blir det packning & ännu lite senare ska jag handla med Sarah och Tiba!
Vi ska till visingsö med klassen imorgon och kommer hem på fredag! Kan bli kul, det blir ju vad man gör det till.
Sara håller bloggen uppdaterad sålänge, sakna oss inte allt för mycket! ;)

plugg

ushhhhhhhhh...

Julia namnskrift

busssss.

slänger in ett inlägg snabbt innan ja går mot bussen. börjar kvart över 9 idag.
kör på osminkat idag , laddar upp en bild lite senare. nu måste ja rusa . 
Sarah namnskrift 

morning!

Godmorgon sötnosar!

Jag hann skriva ett inlägg! Det trodde ni inte va?
Jag vaknade med världens halsont och jag dör på det. Vem kan vara så grymt taskig att den smittar mig? :( haha.
Min buss går om sådär 20 min och jag måste fixa det sista innan jag gittar!
Vi hörs när jag kommer hem!

1 sep

Min outfit för idag, enkel men snygg.
(ja,jag vet, sminket är utspritt över hela sängen..)


RSS 2.0