Reflektioner sådär på kvällen.

tog precis bort mitt förra inlägg då det blev helt super kasst faktiskt.
nu sitter jag och har precis bläddrat igenom "FRED - 100 röster mot våld och krig" boken.
jag blir deprimerad , verkligen. det handlade även lite om lagar och om samhället, historia, och ah precis en bok för mig. Då jag både lär mig och tycker att det är intressant. (självklart jättehemskt också!) kännner verkligen empati för dessa människor!

Ingen mer än jag som är mycket intresserad av historia och även om männskor mm? haha.


Till imorgon har vi religion ord som ska präntas in i hjärnan.Även dess betydelse.
Jag säger bara shit. Det är inte lätt att trycka in dessa i huvudet.
man ska kunna vad t.ex monoteism, polyteism, ateism, profant mm. betyder. Jag blandar ju ihop dom!

Ska även ta upp detta med julias inlägg här nedan. Gumman , det skadar inte att gå upp lite. Lite hull skadar faktiskt inte. Mulligt är snyggare än spinkigt! Normalvikt helt enkelt! Men det menas inte att man ska sluta upp med att träna och sitta och trycka i sig en chipspåse om dagen.
Jag är rätt nöjd med mig själv som jag är just nu. Jag är inte smal, men jag är ändå inte tjock. vilket jag tycker är perfekt. Man ska träna , för sitt eget bästa. Men man ska även äta för själen, altså man ska kunna trycka i sig lite choklad utan att få tvångstankar om att dra på sig löparskorna och ut och springa bort detta + lite till.

Är man nöjd med sig själv , utstrålar man självsäkerhet. Och det gör att folk då ser detta och tänker WOW iprincip. Istället för att gå och grubbla över vad folk tycker och tänker bakom ryggen på dig, vilket visar osäkerhet och det blir då en negativ effekt. Själen mår bäst när man unnar sig själv gott, utan alla dessa tankar!

(Nu menar jag inte att detta är till julia . för hon är verkligen inte sådanhär. men jag kom bara in på ämnet. Det enda som vart riktat & menat till julia var "Gumman , det skadar inte att gå upp lite" så tro inte att resten är menat till henne!)

Så nu har jag gott förklarat mig. Nu ska jag återgå till min bok och sitta och slöa lite i soffan. Skulle ju haft träning idag kl 21-22 men på läkarns order så får jag ju inte träna innan jag besökt en specialist. Altså på 3 satans veckor. Även för att inte belasta knäet och massa shit.
jaja , boken va det nu ja ! :)


vad tycker ni? jag tycker att Byoncé är en av världens vackraste och mest inspirerande kvinnor.
dock en gammal bild på Nicole Richie , men det spelar ju inte någon roll eller hur?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0